Sing Biso Ngalingi

“Sing Biso Ngalingi” Versi Demy

Hey..hoo..ho oo..
Saikine buru kroso ati iki,
Roso welas teko tapi sing sun rumangsani..
Edeng edeng moro,
Aju jangget ring ati..

Roso iki sing tau sun ngarteni,
Asih iki gawe sun seru lali..
Kadhung saktemene,
Isun wis ono hang nduweni..

Umpomo bain roso welas asih iki,
Bengen bengene sing kathik sun turuti..
Mesti bain madak taker,
Ono hang tatu ati..

Umpomo bain roso welas asih iki,
Bengen bengene sing kathik sun turuti..
Madak ono cicire,
Banyu moto ngepusi pipi..

Naliko hang aran roso welas,
Moro lan manggon ono ring ati..
Isun sing biso mungkir ugo ngalingi,
Ambekno isun wis ono hang nduweni,
Taping sun sing biso nyengidakaken roso iki..

reff:
Roso iki sing tau sun ngarteni,
Asih iki gawe sun seru lali..
Kadhung saktemene,
Isun wis ono hang nduweni..

Umpomo bain roso welas asih iki,
Bengen bengene sing kathik sun turuti..
Mesti bain madak taker,
Ono hang tatu ati..

Umpomo bain roso welas asih iki,
Bengen bengene sing kathik sun turuti..
Madak ono cicire,
Banyu moto ngepusi pipi..

Naliko hang aran roso welas,
Moro lan manggon ono ring ati..
Isun sing biso mungkir ugo ngalingi,
Ambekno isun wis ono hang nduweni,
Taping sun sing biso nyengidakaken roso iki..
Taping sun sing biso nyengidakaken roso iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *