Manggis Ireng


Versi: Eka Marcella

Duh wong lanang sampean ganteng temen,
Yen disawang aduh tobat nggemesaken..
Yen wis mesem manis kaya manggis ireng,
Gawe endas rasane puyeng..

Lamon tuhan maringi jodoh ning kula,
Arep eman mbakti lan setia..
Najan mangan karo sega lan uyah,
Yen wong demen urip bahagia..

reff:
Awak lemes pada lesu,
Kenang bli turu turu..
Sampe gering geragasan,
Mikiri bae sampean..

Mengkenen wong mabuk cinta,
Klalen segala gala..
Klalen mangan klalen utang,
Ingete cuma sampean..

Lamon tuhan maringi jodoh ning kula,
Arep eman mbakti lan setia..
Najan mangan karo sega lan uyah,
Yen wong demen urip bahagia..

reff:
Awak lemes pada lesu,
Kenang bli turu turu..
Sampe gering geragasan,
Mikiri bae sampean..

Mengkenen wong mabuk cinta,
Klalen segala gala..
Klalen mangan klalen utang,
Ingete cuma sampean..

Duh wong lanang sampean ganteng temen,
Yen disawang aduh tobat nggemesaken..
Yen wis mesem manis kaya manggis ireng,
Gawe endas rasane puyeng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *