Cantolane Ati

Versi: Angga

Opo riko sing keroso,
Opo mulo sing dirasakno..
Padahal mung awak riko,
Cantolan ati hang sun gowo..

Kari angel ngilangi,
Roso welas hang sun duweni..
Sing biso diwakilaken,
Mokso teko ring angen..

reff:
Dunyo katone sepi,
Kadhung sing nyanding riko iki..
Ojo natoni batin iki,
Krono riko, separuh nyowo nisun iki..

reff:
Opo riko sing keroso,
Opo mulo sing dirasakno..
Padahal mung awak riko,
Cantolan ati hang sun gowo..

Kari angel ngilangi,
Roso welas hang sun duweni..
Sing biso diwakilaken,
Mokso teko ring angen..

reff:
Dunyo katone sepi,
Kadhung sing nyanding riko iki..
Ojo natoni batin iki,
Krono riko, separuh nyowo nisun iki..

Dunyo katone sepi,
Kadhung sing nyanding riko iki..
Ojo natoni batin iki,
Krono riko, separuh nyowo nisun iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *