Kendi Beling

Versi: Sri Avista

Ngalor ngidul ngetan ngulon,
Pancen urip kudu dadi lelakon..
Due kekasih sing tek sayangi,
Kien tega ninggal lelunga..

Tek coba tek ilangaken,
Tambah lawas malah sun tambah kangen..
Apa bli sayang apa bli rindu,
Kula kangen pengen ketemu..

reff:
Rindu ning ati kaya bli bisa dibendung,
Sun wong demen kaya keyungyun..

Pribasane kendi beling wadah toya,
Sing melasa ning diri kula..
Yen wis ora cinta sing bengen ngomonga,
Tiwas kula pasrah akhire sulaya..

Tek coba tek ilangaken,
Tambah lawas malah sun tambah kangen..
Apa bli sayang apa bli rindu,
Kula kangen pengen ketemu..

reff:
Rindu ning ati kaya bli bisa dibendung,
Sun wong demen kaya keyungyun..

Pribasane kendi beling wadah toya,
Sing melasa ning diri kula..
Yen wis ora cinta sing bengen ngomonga,
Tiwas kula pasrah akhire sulaya..

Ngalor ngidul ngetan ngulon,
Pancen urip kudu dadi lelakon..
Due kekasih sing tek sayangi,
Kien tega ninggal lelunga..

Tek coba tek ilangaken,
Tambah lawas malah sun tambah kangen..
Apa bli sayang apa bli rindu,
Kula kangen pengen ketemu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *