Wong Tani

Versi: Jeni Anggoro

Nok, yen bener suka lan nrima
Kakang pengen gage rumah tangga..
Jalanaken printah sunah agama,
Bahagia urip tentrem karo soma..

Nok, kakang mah cuma wong tani
Mung bisa tulus nyayangi..
Tapi lamun senok ngejar materi,
Pasrah bae los mana luruh wong sugi..
Nok, kakang mah cuma wong tani..

reff:
Senajana urip tandur sabandina,
Kakang rela sing penting senok setia..

Senajana adus kringet mbanting tulang,
Kakang rela sing penting senoke sayang..
Bahagia urip tentrem sampe tua..

Nok, kakang mah cuma wong tani
Mung bisa tulus nyayangi..
Tapi lamun senok ngejar materi,
Pasrah bae los mana luruh wong sugi..
Nok, kakang mah cuma wong tani..

reff:
Senajana urip tandur sabandina,
Kakang rela sing penting senok setia..

Senajana adus kringet mbanting tulang,
Kakang rela sing penting senoke sayang..
Bahagia urip tentrem sampe tua..

Nok, yen bener suka lan nrima
Kakang pengen gage rumah tangga..
Jalanaken printah sunah agama,
Bahagia urip tentrem karo soma..

Nok, kakang mah cuma wong tani
Mung bisa tulus nyayangi..
Tapi lamun senok ngejar materi,
Pasrah bae los mana luruh wong sugi..
Nok, kakang mah cuma wong tani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *