Menyan

Kurnia-Dewi
Versi: Kurnia Dewi

Duh kakang, isun edan nong riko
Apuo riko isun sepuro,
Akhire nggawe gelo..
Apuo riko isun terimo,
Padahal gawe loro..

Kedanan isun nong awak riko,
Melek merem sing biso turu..
Curigo isun sing biasa biasane,
Angger dino eling nong riko..

Dungo paran kakang hang riko kirim,
Menyan paran kakang hang riko gawe..
Rasane awak kok gelebegan,
Kudu ketemu riko..

reff:
Apuo riko isun sepuro,
Akhire nggawe gelo..
Apuo riko isun terimo,
Padahal gawe loro..

Kedanan isun nong awak riko,
Melek merem sing biso turu..
Curigo isun sing biasa biasane,
Angger dino eling nong riko..

Dungo paran kakang hang riko kirim,
Menyan paran kakang hang riko gawe..
Rasane awak kok gelebegan,
Kudu ketemu riko..

Dungo paran kakang hang riko kirim,
Menyan paran kakang hang riko gawe..
Rasane awak kok gelebegan,
Kudu ketemu riko..
————-
[ver: lyrics]
[id: nslwwzcc]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Menyan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:01.67]Menyan – Kurnia Dewi
[00:04.52]
[00:07.00]Duh kakang, isun edan nong riko
[00:26.28]
[00:31.64]Apuo riko isun sepuro,
[00:37.22]Akhire nggawe gelo..
[00:43.26]Apuo riko isun terimo,
[00:49.49]Padahal gawe loro..
[00:55.59]
[01:01.38]Kedanan isun nong awak riko,
[01:06.86]Melek merem sing biso turu..
[01:12.83]Curigo isun sing biasa biasane,
[01:18.99]Angger dino eling nong riko..
[01:24.47]
[01:27.22]Dungo paran kakang hang riko kirim,
[01:36.21]Menyan paran kakang hang riko gawe..
[01:48.36]Rasane awak kok gelebegan,
[01:54.26]Kudu ketemu riko..
[02:00.67]
[02:16.73]>>>
[02:17.73]>>
[02:18.73]>
[02:19.73]Apuo riko isun sepuro,
[02:25.43]Akhire nggawe gelo..
[02:30.89]Apuo riko isun terimo,
[02:37.11]Padahal gawe loro..
[02:42.83]
[02:48.55]Kedanan isun nong awak riko,
[02:54.64]Melek merem sing biso turu..
[03:00.37]Curigo isun sing biasa biasane,
[03:06.71]Angger dino eling nong riko..
[03:11.81]
[03:15.17]Dungo paran kakang hang riko kirim,
[03:26.02]Menyan paran kakang hang riko gawe..
[03:35.96]Rasane awak kok gelebegan,
[03:41.54]Kudu ketemu riko..
[03:48.77]Dungo paran kakang hang riko kirim,
[04:00.27]Menyan paran kakang hang riko gawe..
[04:11.17]Rasane awak kok gelebegan,
[04:16.77]Kudu ketemu riko..
[04:24.04]
———-
Preview:

Advertisements

Nyancang Ati

demy_3
Lirik Lagu Sanguturu.com ke-3000 Nyancang Ati
Versi: Demy

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..

reff:
RIKO SENENG ISUN YO HANG NYAWANG,
RIKO SUSAH ISUN HANG NGRASAKAKEN..
YO WIS KELENDI MANING,
LAKONE URIP ISUN GEDIGI..

MULO NASIBE ISUN LAN RIKO,
LAKONE URIP ONO RING DUNYO..
KELENDI KAREPE,
ISUN PASRAH YO WIS PARAN JARE..

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..

reff:
RIKO SENENG ISUN YO HANG NYAWANG,
RIKO SUSAH ISUN HANG NGRASAKAKEN..
YO WIS KELENDI MANING,
LAKONE URIP ISUN GEDIGI..

MULO NASIBE ISUN LAN RIKO,
LAKONE URIP ONO RING DUNYO..
KELENDI KAREPE,
ISUN PASRAH YO WIS PARAN JARE..

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..
—————
[ver: lyrics]
[id: pzlnwzcc]
[ar: Demy]
[ti: Nyancang Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:21]
[00:01.44]Nyancang Ati – Demy
[00:55.02]
[00:58.02]>>>
[00:59.02]>>
[01:00.02]>
[01:01.02]Keroso roso,
[01:05.46]Kadhung iling riwayat semono..
[01:13.04]Eluh mbrebes mili,
[01:17.59]Katon riko ring raino bengi..
[01:25.12]Semendale ati,
[01:29.10]Yo mulo isun wis kadhung janji..
[01:36.56]Wis sing kuat isun nyonggo,
[01:41.73]Koyo asat eluh banyu moto..
[01:49.00]Keroso roso,
[01:53.00]Kadhung iling riwayat semono..
[02:00.20]Eluh mbrebes mili,
[02:05.30]Katon riko ring raino bengi..
[02:11.84]Semendale ati,
[02:16.75]Yo mulo isun wis kadhung janji..
[02:23.41]Wis sing kuat isun nyonggo,
[02:29.07]Koyo asat eluh banyu moto..
[02:35.30]
[03:09.87]>>>
[03:10.87]>>
[03:11.87]>
[03:12.87]Riko seneng isun yo hang nyawang,
[03:18.79]Riko susah isun hang ngrasakaken..
[03:26.94]Yo wis kelendi maning,
[03:30.67]Lakone urip isun gedigi..
[03:36.32]
[03:39.82]Mulo nasibe isun lan riko,
[03:45.71]Lakone urip ono ring dunyo..
[03:52.75]Kelendi karepe,
[03:57.65]Isun pasrah yo wis paran jare..
[04:05.02]Keroso roso,
[04:10.17]Kadhung iling riwayat semono..
[04:16.82]Eluh mbrebes mili,
[04:21.88]Katon riko ring raino bengi..
[04:28.53]Semendale ati,
[04:32.88]Yo mulo isun wis kadhung janji..
[04:40.97]Wis sing kuat isun nyonggo,
[04:46.01]Koyo asat eluh banyu moto..
[04:51.86]
[05:26.57]>>>
[05:27.57]>>
[05:28.57]>
[05:29.57]Riko seneng isun yo hang nyawang,
[05:35.48]Riko susah isun hang ngrasakaken..
[05:42.01]Yo wis kelendi maning,
[05:47.50]Lakone urip isun gedigi..
[05:53.35]
[05:56.05]Mulo nasibe isun lan riko,
[06:02.74]Lakone urip ono ring dunyo..
[06:09.46]Kelendi karepe,
[06:14.68]Isun pasrah yo wis paran jare..
[06:21.77]Keroso roso,
[06:26.19]Kadhung iling riwayat semono..
[06:33.66]Eluh mbrebes mili,
[06:38.50]Katon riko ring raino bengi..
[06:45.91]Semendale ati,
[06:50.08]Yo mulo isun wis kadhung janji..
[06:57.55]Wis sing kuat isun nyonggo,
[07:02.65]Koyo asat eluh banyu moto..
[07:08.30]
———-
Preview:

Wong Kere

Rudy-Setro
Versi: Rudy Setro

Apa anane apa buktine tek buka kabe,
Aja sampe keduhung mengko akhire..
Memang buktine cuma semene keadaane,
Digawe gawe kakang wong ora due..

Najan nok sirane demen,
Najan nok sirane gelem,
Najan nok sirane suka,
Najan nok sirane tresna,
Kakang masih bimbang,
Kakang masih ragu,
Sebabe durung tentu wong tua setuju..

Dunya bli due, dulur bli due..
Wong tua bli due,
Sumelak kaya sujen paribasane..

reff:
Apakah mungkin, kita bisa kawin
Sedangkan kie badan, anake wong miskin..

Ibarating banyu, kelawan lenga
Senajan campur, moal bakal akur..
Kakang wong kere, wis pasrah bae
Bagus baguse, luruh bae sejene..

Dunya bli due, dulur bli due
Wong tua bli due..
Sumelak kaya sujen paribasane..

reff:
Apakah mungkin, kita bisa kawin
Sedangkan kie badan, anake wong miskin..

Ibarating banyu, kelawan lenga
Senajan campur, moal bakal akur..
Kakang wong kere, wis pasrah bae
Bagus baguse, luruh bae sejene..

Apa anane apa buktine tek buka kabe,
Aja sampe keduhung mengko akhire..
Memang buktine cuma semene keadaane,
Digawe gawe kakang wong ora due..

Najan nok sirane demen,
Najan nok sirane gelem,
Najan nok sirane suka,
Najan nok sirane tresna,
Kakang masih bimbang,
Kakang masih ragu,
Sebabe durung tentu wong tua setuju..

Dunya bli due, dulur bli due..
Wong tua bli due,
Sumelak kaya sujen paribasane..
————-
[ver: lyrics]
[id: ilhiwzcc]
[ar: Rudy Setro]
[ti: Wong Kere]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:01.21]Wong Kere
[00:32.06]Versi: Rudy Setro
[00:35.06]
[00:38.06]>>>
[00:39.06]>>
[00:40.06]>
[00:41.06]Apa anane apa buktine
[00:43.11]tek buka kabe..
[00:46.61]Aja sampe keduhung
[00:49.39]mengko akhire..
[00:52.33]
[00:56.62]Memang buktine
[00:57.80]cuma semene keadaane..
[01:02.16]Digawe gawe
[01:03.63]kakang wong ora due..
[01:08.38]Najan nok sirane demen,
[01:11.74]Najan nok sirane gelem,
[01:14.73]Najan nok sirane suka,
[01:17.72]Najan nok sirane tresna,
[01:20.76]Kakang masih bimbang,
[01:23.43]Kakang masih ragu,
[01:26.11]Sebabe durung
[01:28.10]tentu wong tua setuju..
[01:32.46]
[01:36.32]Dunya bli due dulur bli due,
[01:39.36]Wong tua bli due..
[01:42.10]Sumelak kaya sujen paribasane..
[01:47.95]
[02:07.64]>>>
[02:08.64]>>
[02:09.64]>
[02:10.64]Apakah mungkin,
[02:13.70]kita bisa kawin..
[02:16.69]Sedangkan kie badan,
[02:19.62]anake wong miskin..
[02:23.10]
[02:28.68]Ibarating banyu,
[02:31.10]kelawan lenga
[02:33.90]Senajan campur,
[02:36.33]moal bakal akur..
[02:39.75]Kakang wong kere..,
[02:42.24]wis pasrah bae..
[02:45.05]Bagus baguse,
[02:47.10]luruh bae sejene..
[02:51.08]
[02:55.31]Dunya bli due dulur bli due,
[02:58.05]Wong tua bli due..
[03:00.90]Sumelak kaya sujen paribasane..
[03:06.69]
[03:26.07]>>>
[03:27.07]>>
[03:28.07]>
[03:29.07]Apakah mungkin,
[03:32.07]kita bisa kawin
[03:34.68]Sedangkan kie badan,
[03:37.80]anake wong miskin..
[03:41.28]
[03:46.76]Ibarating banyu,
[03:49.24]kelawan lenga
[03:52.10]Senajan campur,
[03:54.78]moal bakal akur..
[03:57.83]Kakang wong kere..,
[04:00.39]wis pasrah bae..
[04:03.18]Bagus baguse,
[04:05.30]luruh bae sejene..
[04:09.34]
[04:12.64]Apa anane apa buktine
[04:15.13]tek buka kabe..
[04:18.99]Aja sampe keduhung
[04:21.05]mengko akhire..
[04:24.65]
[04:28.38]Memang buktine
[04:29.62]cuma semene keadaane..
[04:34.47]Digawe gawe
[04:35.91]kakang wong ora due..
[04:40.94]Najan nok sirane demen,
[04:43.68]Najan nok sirane gelem,
[04:47.03]Najan nok sirane suka,
[04:50.03]Najan nok sirane tresna,
[04:53.06]Kakang masih bimbang,
[04:56.06]Kakang masih ragu,
[04:58.74]Sebabe durung
[04:59.93]tentu wong tua setuju..
[05:04.65]
[05:08.18]Dunya bli due dulur bli due,
[05:11.56]Wong tua bli due..
[05:14.34]Sumelak kaya sujen paribasane..
[05:20.39]
———-
Preview:

Buyut Jawa

Didi-Aswandi
Versi: Didi Aswandi

Aduh ampun, tulung buyut jawa
Anak putu ana sing lelara..
Kaya tungket langit kelawan bumi,
Nyawang pacar kien ganti kekasih..

Kula nyekar jaluk pangapura,
Kula nyuwun doane di ijabah..
Kula dendam sampe kapan bli lali,
Durung sudi yen durung dadi sawiji..
Aduh ampun tulung buyut jawa..

“assalamualaika ya ahli ghoib,
weruih sifat pemuji,
anak putu lagi lara ati,
mbah buyut jawa,
jaluk keramate,
tulungana sibadan,
lagi kelara lara”

Reff:
Percuma sun bengen disunat,
Yen kekasih kien khianat..
Asal gandrung kapiluyung,
Yen durung kudungan sarung..

Ijo ijo godong gembili,
Iwak keting dicampur lemi,
Mbuh jodo embuh si beli,
Sing penting bisa ngalami..
(Ngalami apane,)
Cinta lan kasih sayange..

Kula nyekar njaluk pangapura,
Kula nyuwun doane diijabah..
Kula dendam sampe kapan bli lali,
Durung sudi yen durung dadi sawiji..
Aduh ampun, tulung buyut jawa..

reff:
Percuma sun bengen disunat,
Yen kekasih kien khianat..
Asal gandrung kapiluyung,
Yen durung kudungan sarung..

Ijo ijo godong gembili,
Iwak keting dicampur lemi,
Mbuh jodo embuh si beli,
Sing penting bisa ngalami..
(Ngalami apane,)
Cinta lan kasih sayange..

Kula nyekar njaluk pangapura,
Kula nyuwun doane diijabah..
Kula dendam sampe kapan bli lali,
Durung sudi yen durung dadi sawiji..
Aduh ampun, tulung buyut jawa..
————–
[ver: lyrics]
[id: vzczwncc]
[ar: Didi Aswandi]
[ti: Buyut Jawa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:50]
[00:01.68]Buyut Jawa
[00:31.57]Versi: Didi Aswandi
[00:34.57]
[00:37.57]>>>
[00:38.57]>>
[00:39.57]>
[00:40.57]Aduh ampun, tulung buyut jawa
[00:47.34]Anak putu ana sing lelara..
[00:55.31]Kaya tungket langit kelawan bumi,
[01:02.66]Nyawang pacar kien ganti kekasih..
[01:10.00]
[01:17.71]Kula nyekar njaluk pangapura,
[01:24.78]Kula nyuwun doane diijabah..
[01:31.78]Kula dendam sampe kapan bli lali,
[01:39.75]Durung sudi yen durung dadi sawiji..
[01:47.10]Aduh ampun, tulung buyut jawa..
[01:54.52]
[02:35.94]>>>
[02:36.94]>>
[02:37.94]>
[02:38.94]Percuma sun bengen disunat,
[02:42.76]Yen kekasih kien khianat..
[02:47.84]Asal gandrung kapiluyung,
[02:50.90]Yen durung kudungan sarung..
[02:58.94]
[03:13.99]Ijo ijo godong gembili,
[03:18.16]Iwak keting dicampur lemi,
[03:23.55]Mbuh jodo mbuh si beli,
[03:27.30]Sing penting bisa ngalami..
[03:32.78](Ngalami apane,)
[03:36.87]Cinta lan kasih sayange..
[03:42.27]Kula nyekar njaluk pangapura,
[03:50.54]Kula nyuwun doane diijabah..
[03:57.81]Kula dendam sampe kapan bli lali,
[04:05.35]Durung sudi yen durung dadi sawiji..
[04:12.68]Aduh ampun, tulung buyut jawa..
[04:20.27]
[05:01.58]@@@
[05:02.58]@@
[05:03.58]@
[05:04.58]Percuma sun bengen disunat,
[05:08.25]Yen kekasih kien khianat..
[05:13.41]Asal gandrung kapiluyung,
[05:17.71]Yen durung kudungan sarung..
[05:23.74]
[05:39.47]Ijo ijo godong gembili,
[05:43.15]Iwak keting dicampur lemi,
[05:48.31]Mbuh jodo mbuh si beli,
[05:52.48]Sing penting bisa ngalami..
[05:57.83](Ngalami apane,)
[06:02.24]Cinta lan kasih sayange..
[06:07.84]Kula nyekar njaluk pangapura,
[06:16.46]Kula nyuwun doane dijabah..
[06:24.02]Kula dendam sampe kapan bli lali,
[06:31.37]Durung sudi yen durung dadi sawiji..
[06:38.65]Aduh ampun, tulung buyut jawa..
[06:46.25]
———
Preview:

Manis (demy)

Demy_2
Versi: Demy

Ho..ooo ho..ooo..
Apuwo tah sampek dalu,
Isun sing biso turu..
Opo kerono sun katon katonen riko..

Katon unyike manis eseme,
Koyo madu hang murni..
Nono tunggale sing ono bandingane..
Oh manis..

reff:
Apuwo tah sampek dalu,
Isun sing biso turu..
Opo kerono sun katon katonen riko..

Katon unyike manis eseme,
Koyo madu hang murni..
Nono tunggale sing ono bandingane..
Oh manis..

reff:
Seru kangen isun nong awak riko,
Sambangen tah isun masio sedelo..
Demen isun nyang riko nono watese,
Welas isun nyang riko nono bungase..

Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
Sun eman eman..
Sun sayang.., riko sun eman eman..

reff:
Apuwo tah sampek dalu,
Isun sing biso turu..
Opo kerono sun katon katonen riko..

Katon unyike manis eseme,
Koyo madu hang murni..
Nono tunggale sing ono bandingane..
Oh manis..

reff:
Seru kangen isun nong awak riko,
Sambangen tah isun masio sedelo..
Demen isun nyang riko nono watese,
Welas isun nyang riko nono bungase..

Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
Sun eman eman..
Sun sayang.., riko sun eman eman..

Seru kangen isun nong awak riko,
Sambangen tah isun masio sedelo..
Demen isun nyang riko nono watese,
Welas isun nyang riko nono bungase..

Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
Sun eman eman..
Sun sayang.., riko sun eman eman..

Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
Sun eman eman..
Sun sayang.., riko sun eman eman..
————–
[ver: lyrics]
[id: ausiwpcc]
[ar: Demy]
[ti: Manis]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:59]
[00:01.17]Manis – Demy
[00:12.17]
[00:15.17]>>>
[00:16.17]>>
[00:17.17]>
[00:18.17]Ho..ooo ho..ooo..
[00:33.82]Apuwo tah sampek dalu,
[00:38.37]Isun sing biso turu..
[00:41.97]Opo kerono sun katon katonen riko..
[00:49.37]Katon unyike manis eseme,
[00:54.66]Koyo madu hang murni..
[00:58.22]Nono tunggale sing ono bandingane..
[01:05.36]Oh manis..
[01:10.41]
[01:23.86]>>>
[01:24.86]>>
[01:25.86]>
[01:26.86]Apuwo tah sampek dalu,
[01:30.84]Isun sing biso turu..
[01:34.52]Opo kerono sun katon katonen riko..
[01:41.98]Katon unyike manis eseme,
[01:46.83]Koyo madu hang murni..
[01:50.76]Nono tunggale sing ono bandingane..
[01:57.63]Oh manis..
[02:02.57]
[02:32.12]>>>
[02:33.12]>>
[02:34.12]>
[02:35.12]Seru kangen isun nong awak riko,
[02:43.33]Sambangen tah isun masio sedelo..
[02:51.67]Demen isun nyang riko nono watese,
[02:59.45]Welas isun nyang riko nono bungase..
[03:06.78]Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
[03:11.13]Sun eman eman..
[03:15.36]Sun sayang.., riko sun eman eman..
[03:22.96]
[03:35.43]>>>
[03:36.43]>>
[03:37.43]>
[03:38.43]Apuwo tah sampek dalu,
[03:42.05]Isun sing biso turu..
[03:46.03]Opo kerono sun katon katonen riko..
[03:53.86]Katon unyike manis eseme,
[03:58.73]Koyo madu hang murni..
[04:02.53]Nono tunggale sing ono bandingane..
[04:09.42]Oh manis..
[04:14.11]
[04:44.25]>>>
[04:45.25]>>
[04:46.25]>
[04:47.25]Seru kangen isun nong awak riko,
[04:55.59]Sambangen tah isun masio sedelo..
[05:03.18]Demen isun nyang riko nono watese,
[05:11.83]Welas isun nyang riko nono bungase..
[05:19.04]Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
[05:22.78]Sun eman eman..
[05:26.69]Sun sayang.., riko sun eman eman..
[05:34.90]Seru kangen isun nong awak riko,
[05:44.49]Sambangen tah isun masio sedelo..
[05:52.02]Demen isun nyang riko nono watese,
[06:00.61]Welas isun nyang riko nono bungase..
[06:07.20]Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
[06:11.30]Sun eman eman..
[06:15.54]Sun sayang.., riko sun eman eman..
[06:23.57]Sun sayang..(sun sayang sun sayang),
[06:27.49]Sun eman eman..
[06:31.65]Sun sayang.., riko sun eman eman..
[06:41.10]
———-
Preview:

Sing Duwe Rumongso

Gandes
Versi: Gandes

Loro..lorone,
Batin iki keliwat loro..
Perih..perih,
Nyonggo kangen hang sun gowo..

Gediki rasane kadhung kangen,
Hang sing weruh mongso..
Sing biso sun lalekno,
Saben dino katon nong moto..

Sepiro salah isun,
Sepiro sun nduwe duso..
Ngomongo, waraho cerito-o..
Kurang paran isun iki,
Sampek riko gediki..
Tego riko saikine oleh ganti..

reff:
Loro..lorone,
Batin iki keliwat loro..
Perih..perih,
Nyonggo kangen hang sun gowo..

reff:
Gediki rasane kadhung kangen,
Hang sing weruh mongso..
Sing biso sun lalekno,
Saben dino katon nong moto..

Sepiro salah isun,
Sepiro sun nduwe duso..
Ngomongo, waraho cerito-o..
Kurang paran isun iki,
Sampek riko gediki..
Tego riko saikine oleh ganti..

Loro..lorone,
Batin iki keliwat loro..
Perih..perih,
Nyonggo kangen hang sun gowo..
————–
[ver: lyrics]
[id: liiowlcc]
[ar: Gandes]
[ti: Sing Duwe Rumongso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:01.32]Sing Duwe Rumongso
[00:20.78]Versi: Gandes
[00:23.78]
[00:26.78]>>>
[00:27.78]>>
[00:28.78]>
[00:29.78]Loro..lorone,
[00:36.78]Batin iki keliwat loro..
[00:45.38]Perih..perih,
[00:51.38]Nyonggo kangen hang sun gowo..
[01:01.87]
[01:06.05]Gediki rasane kadhung kangen,
[01:12.44]Hang sing weruh mongso..
[01:17.70]Sing biso sun lalekno,
[01:24.44]Saben dino katon nong moto..
[01:32.44]Sepiro salah isun,
[01:36.20]Sepiro sun nduwe duso..
[01:40.50]Ngomongo, waraho cerito-o..
[01:47.57]Kurang paran isun iki,
[01:51.82]Sampek riko gediki..
[01:56.19]Tego riko saikine oleh ganti..
[02:03.19]
[02:15.13]>>>
[02:16.13]>>
[02:17.13]>
[02:18.13]Loro..lorone,
[02:24.13]Batin iki keliwat loro..
[02:33.00]Perih..perih,
[02:39.46]Nyonggo kangen hang sun gowo..
[02:49.57]
[03:17.03]>>>
[03:18.03]>>
[03:19.03]>
[03:20.03]Gediki rasane kadhung kangen,
[03:27.03]Hang sing weruh mongso..
[03:31.89]Sing biso sun lalekno,
[03:39.65]Saben dino katon nong moto..
[03:47.39]Sepiro salah isun,
[03:50.71]Sepiro sun nduwe duso..
[03:55.02]Ngomongo, waraho cerito-o..
[04:02.27]Kurang paran isun iki,
[04:06.95]Sampek riko gediki..
[04:10.21]Tego riko saikine oleh ganti..
[04:18.40]Loro..lorone,
[04:25.72]Batin iki keliwat loro..
[04:33.84]Perih..perih,
[04:39.58]Nyonggo kangen hang sun gowo..
[04:52.08]
———-
Preview:

Singgang

Suliyana_4
Versi: Suliyana

Isun iki, terimo singgang
Hang merujuk, koyo buritan..
Kancanisun, terimo walang
Hang plencatan, ring galengan..

Isun mulo, singgang buwangan
Pecakane, kembang rumatan..
Dicamaho, sing paran paran
Tapi magih biso dadi jalang..

reff:
Singgang oh singgang, wong barang pecakan
Dituliho paling terimo dinggo pangonan..
Singgang oh singgang, dudu kekarepan
Ngelilire sarono mergo pecahe lintang..

reff:
Isun iki, terimo singgang
Hang merujuk, koyo buritan..
Kancanisun, terimo walang
Hang plencatan, ring galengan..

Isun mulo, singgang buwangan
Pecakane, kembang rumatan..
Dicamaho, sing paran paran
Tapi magih biso dadi jalang..

reff:
Singgang oh singgang, wong barang pecakan
Dituliho paling terimo dinggo pangonan..
Singgang oh singgang, dudu kekarepan
Ngelilire sarono mergo pecahe lintang…
————-
[ver: lyrics]
[id: zzbawicc]
[ar: Suliyana]
[ti: Singgang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:15]
[00:01.54]Singgang
[00:20.01]Versi : Suliyana
[00:23.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Isun iki, terimo singgang
[00:36.51]Hang merujuk, koyo buritan..
[00:45.56]Kancanisun, terimo walang
[00:54.40]Hang plencatan, ring galengan..
[01:03.41]Isun mulo, singgang buwangan
[01:11.38]Pecakane, kembang rumatan..
[01:19.96]Dicamaho, sing paran paran
[01:28.24]Tapi magih biso dadi jalang..
[01:36.82]
[02:10.21]>>>
[02:11.21]>>
[02:12.21]>
[02:13.21]Singgang oh singgang,
[02:18.13]wong barang pecakan..
[02:22.60]Dituliho paling terimo
[02:26.08]dinggo pangonan..
[02:32.20]Singgang oh singgang,
[02:37.42]dudu kekarepan..
[02:42.03]Ngelilire sarono mergo
[02:46.75]pecahe lintang..
[02:50.86]
[03:17.09]>>>
[03:18.09]>>
[03:19.09]>
[03:20.09]Isun iki, terimo singgang
[03:27.89]Hang merujuk, koyo buritan..
[03:36.80]Kancanisun, terimo walang
[03:45.13]Hang plencatan, ring galengan..
[03:54.28]Isun mulo, singgang buwangan
[04:03.00]Pecakane, kembang rumatan..
[04:11.90]Dicamaho, sing paran paran
[04:19.85]Tapi magih biso dadi jalang..
[04:28.32]
[05:01.89]>>>
[05:02.89]>>
[05:03.89]>
[05:04.89]Singgang oh singgang,
[05:09.62]wong barang pecakan..
[05:13.97]Dituliho paling terimo
[05:18.58]dinggo pangonan..
[05:23.36]Singgang oh singgang,
[05:28.83]dudu kekarepan..
[05:33.63]Ngelilire sarono mergo
[05:38.18]pecahe lintang..
[05:42.78]
———-
Preview: