Telpon Nyasar

Versi: Fitri Tamara

Kadhung weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun biso welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

Gancang weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun dadi welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

reff:
Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

reff:
Kadhung weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun biso welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

Gancang weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun dadi welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

reff:
Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *