Lumpur Lapindo

Versi: Ujang ft. Lisning

Pr:
Ono kahanan mangkene,
Sidoarjo wilayahe..
Lagi dadi kembang lambe,
Amargo lumpur panase..

Masyarakat sekitare,
Podo mikir ben nasibe..
Opo iki akibate,
Olah pokal manungsane..

reff:
Lk:
Suwe suwe soyo mrene.
Sopo sing disalahake..
Kabeh ilang panggonane,
Lan pakaryan sabendinane..

Duet:
Jarene.., dipikirke..
Jarene.., ono gantine..

Pr:
Nyatane.., nyatane..
Seprene.., mung tambah lumpure..

Kabeh iki pacobane,
Gusti kang nggelar jagade..
Kawulo dielingake,
Lumpur panas wis mestine..

reff:
Lk:
Ono kahanan mangkene,
Kutho porong wilayahe..
Terus dadi kembang lambe,
Amargo lumpur panase..

Pr:
Masyarakat sekitare,
Podo mikir ben nasibe..
Opo iki akibate,
Olah pokal manungsane..

Duet:
Suwe suwe soyo mrene.
Sopo sing disalahake..
Kabeh ilang panggonane,
Lan pakaryan sabendinane..
Jarene.., dipikirke..
Jarene.., ono gantine..

Pr:
Nyatane.., nyatane..
Seprene.., mung tambah lumpure..

Lk:
Kabeh iki pacobane,
Gusti kang nggelar jagade..
Kawulo dielingake,
Lumpur panas wis mestine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *