Mendi Bae

Versi: Sri Avista

MENDI BAE SAMPEAN,
WIS ORA ILOK DOLAN..
APA BLI KRASA,
ANA WONG KANG MIKIRENA..

ATI SUN LAGI GONCANG,
PIKIRAN DADI BIMBANG..
APA SAMPEAN NING KULA,
WIS ORA SAYANG..

reff:
ANA NING ENDI, KULA MIKIRI
LAN KARO SAPA KULA CURIGA..

LANGKA TEKANE, LANGKA KABARE
ATI SUN RINDU, PENGEN KETEMU..
ATI GUNCANG PIKIRAN DADINE BIMBANG,
YEN SAMPEAN TANGGUNG JAWAB,
TULUNG BALIKA NAJAN MUNG SEDELA..

ATI SUN LAGI GONCANG,
PIKIRAN DADI BIMBANG..
APA SAMPEAN NING KULA,
WIS ORA SAYANG..

reff:
ANA NING ENDI, KULA MIKIRI
LAN KARO SAPA KULA CURIGA..

LANGKA TEKANE, LANGKA KABARE
ATI SUN RINDU, PENGEN KETEMU..
ATI GUNCANG PIKIRAN DADINE BIMBANG,
YEN SAMPEAN TANGGUNG JAWAB,
TULUNG BALIKA NAJAN MUNG SEDELA..

MENDI BAE SAMPEAN,
WIS ORA ILOK DOLAN..
APA BLI KRASA,
ANA WONG KANG MIKIRENA..

ATI SUN LAGI GONCANG,
PIKIRAN DADI BIMBANG..
APA SAMPEAN NING KULA,
WIS ORA SAYANG..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *