Endi

Versi: Fitri Tamara

Endi jare omongan riko,
Janji manise sampek sun roso..
Kari getun uliye sun gatekno,
Kari getun uliye sun rungokeno..

Endi janji manise riko,
Koyo koyo sing kiro wutuho..
Endi yo endi, janjne sampek sun enteni
Kari kari mung tibane nyulayani..

reff:
Hang sun jaluk riko kudu ngertio,
Hang sun jaluk mung janjine riko..
Raino lan bengi sampek isun mikiraken,
Sampek sampek isun katon katon katonen..
Endi endi jare urip bareng sampek mati..

Endi janji manise riko,
Koyo koyo sing kiro lunturo..
Endi yo endi, janjne sampek sun enteni
Kari kari mung tibane nyulayani..

reff:
Hang sun jaluk riko kudu ngertio,
Hang sun jaluk mung janjine riko..
Raino lan bengi sampek isun mikiraken,
Sampek sampek isun katon katon katonen..
Endi endi jare urip bareng sampek mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *