Nggatil


Versi: Kiki Anggun

Ojo riko teko maning,
Ojo riko baleni maning..
Nggugah ati nisun iki,
Hang sing kiro biso tangi..

Apuo bengene welas,
Donge saiki sing ikhlas..
Riko nandur roso,
Hang sing biso sun terimo..

reff:
Nggatil welas hang riko gowo,
Kapok rasane nyepuro riko..
Nggatil sing bakal sun percoyo,
Entek rasane, nono maning welas sun nong riko..

reff:
Apuo bengene welas,
Donge saiki sing ikhlas..
Riko nandur roso,
Hang sing biso sun terimo..

reff:
Nggatil welas hang riko gowo,
Kapok rasane nyepuro riko..
Nggatil sing bakal sun percoyo,
Entek rasane, nono maning welas sun nong riko..

Nggatil welas hang riko gowo,
Kapok rasane nyepuro riko..
Nggatil sing bakal sun percoyo,
Entek rasane, nono maning welas sun nong riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *