Gak Koplo Gak Enak


Versi: Demy

Biyen kowe tak kandani,
Kuwi ngono ojok mbok terusne..
Kuwi barang nyandoni pingine ra mari mari,
Saiki kowe bingung yen ngelereni..

Koplo kok yo mbok turuti,
Duwit ludes nganti mbok belani..
Ngenteni sopo ngandani ngenteni kapan nglereni,
Mosok kowe gelem leren yen wis mati..
Aeya eya eyo..

Yen pengen koplo, musike wae..
Yen pengen ngoplo, jogetane wae..

Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
Opo wae musike dikoplo wenak rasane..
Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
Opo wae lagune dikoplo wenak rasane..

Rungokno gendange..
Rungokno sulinge..
Ayo bareng bareng..
Kita ngoplo rame rame..

reff:
Biyen kowe tak kandani,
Kuwi ngono ojok mbok terusne..
Kuwi barang nyandoni pingine ra mari mari,
Saiki kowe bingung yen ngelereni..

Koplo kok yo mbok turuti,
Duwit ludes nganti mbok belani..
Ngenteni sopo ngandani ngenteni kapan nglereni,
Mosok kowe gelem leren yen wis mati..
Aeya eya eyo..

Yen pengen koplo, musike wae..
Yen pengen ngoplo, jogetane wae..

Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
Opo wae musike dikoplo wenak rasane..
Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
Opo wae lagune dikoplo wenak rasane..

Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
Opo wae musike dikoplo wenak rasane..
Gak koplo gak enak, di koplo malih wenak
Opo wae lagune dikoplo wenak rasane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *