Manggang Ati

Versi: Rozy Abdillah

Ngerintih sing kuat batin iki,
Ngrasakaken tatu kliwat peri..
Sing nono hang sun sambati,
Duh kari gedigi nasib iki..

Sun ketem welas nong jero dodo,
Tibane atin riko suloyo..
Tegane maruh roso,
Kari nong ngarep moto..

Kancanisun hang riko demeni,
Hang turu bareng mangan bareng dadi siji..
Padahal riko wis ngerti,
Kariyo manggang ati..

reff:
Ngerintih sing kuat batin iki,
Ngrasakaken tatu kliwat peri..
Sing nono hang sun sambati,
Duh kari gedigi nasib iki..

Sun ketem welas nong jero dodo,
Tibane atin riko suloyo..
Tegane maruh roso,
Kari nong ngarep moto..

Kancanisun hang riko demeni,
Hang turu bareng mangan bareng dadi siji..
Padahal riko wis ngerti,
Kariyo manggang ati..

Kancanisun hang riko demeni,
Hang turu bareng mangan bareng dadi siji..
Padahal riko wis ngerti,
Kariyo manggang ati..

reff:
Kancanisun hang riko demeni,
Hang turu bareng mangan bareng dadi siji..
Padahal riko wis ngerti,
Kariyo manggang ati..

Kancanisun hang riko demeni,
Hang turu bareng mangan bareng dadi siji..
Padahal riko wis ngerti,
Kariyo manggang ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *