Wulan Keloro


Versi: Susy Arzetty

Duh kakang kulane kelangan,
Sedina sewengi kebayang..
Nakoni serancabe lintang,
Mendi parane, kakang sing tek sayang..

Duh kakang kulane wis janji,
Ning batin bakal ngabdi mbakti..
Ngenteni setekane sampean,
Wis wulan keloro, langka keputusan..

reff:
Aja sulaya digawe ngelara,
Umpama bli tresna nangapa ngelamar kula..

Bokat kudune nasibe si badan,
Sun nyangga wirang ditinggal tunangan..
Wis langka harapan, uga langka kawinan
Kula nangisi wis ora berarti..

Duh kakang kulane wis janji,
Ning batin bakal ngabdi mbakti..
Ngenteni setekane sampean,
Wis wulan keloro, langka keputusan..

reff:
Aja sulaya digawe ngelara,
Umpama bli tresna nangapa ngelamar kula..

Bokat kudune nasibe si badan,
Sun nyangga wirang ditinggal tunangan..
Kertas uleman bakal dadi pajangan,
Nasibe badan bakal dadi omongan..

Duh kakang kulane kelangan,
Sedina sewengi kebayang..
Nakoni serancabe lintang,
Mendi parane, kakang sing tek sayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *