Ojo Nguber Welas

Versi: Suliyana – Ojo Nguber Welas

Sing usah riko katik, ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe gawe..
Isun weruh dewek riko suloyo,
Isun weruh dewek dung riko magih demen larene..

Sing usah riko katik, ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe gawe..
Isun weruh dewek riko suloyo,
Isun weruh dewek dung riko magih demen larene..

reff:
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase..
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi teko ring welase..

reff:
Sing usah riko katik, ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe gawe..
Isun weruh dewek riko suloyo,
Isun weruh dewek dung riko magih demen larene..

reff:
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase..
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi teko ring welase..

reff:
Sing usah riko katik, ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe gawe..
Isun weruh dewek riko suloyo,
Isun weruh dewek dung riko magih demen larene..

reff:
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase..
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi teko ring welase..

Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase..
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi teko ring welase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *