Edyan Lanangan


Versi: Nogling

Pamitmu jare menyang taiwan,
Golek bondho kanggo sangune bebrayan..
Dino ganti dino, wulan ganti wulan
Ra kroso wis telung taun pisahan..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pacoban..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah nggandeng lanangan..

reff:
O o asti janjimu amung ing lathi,
Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
Sing tak gadhang gadhang,lungamu ning negri sebrang
Enggal bali netepi urip bebrayan..

O o asti opo sliramu wis lali,
Susah seneng biyen aku sing ngancani..
Budhal menyang monco, tak tangisi mbrebes mili
Ndang balio anak bojomu ngenteni..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pagodhan..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah edyan lanangan..

reff:
O.. asti janjimu amung ing lathi,
Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
Sing tak gadhang gadhang,lungamu ning negri sebrang
Enggal bali netepi urip bebrayan..

O o asti opo sliramu wis lali,
Susah seneng biyen aku sing ngancani..
Budhal menyang monco, tak tangisi mbrebes mili
Ndang balio anak bojomu ngenteni..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pacoban..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah edyan lanangan..
Kowe bali kok malah edyan lanangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *