Mega Nyisik

Versi: Susy Arzetty

Mega nyisik padang wulan,
Sun kelingan demenan..

Napak bumi kaya nambang,
Nggrentese ati sun bimbang..
Ning endi anane yang ning endi anane
Pisah ragane tapi bli sirna tresnane..

Mega nyisik padang wulan,
Gawe lara pikiran..

reff:
Sampean tegel sampean kejem,
Sun demen ninggalaken..

Tiwas sun pasrah gunung segara,
Sekien ninggal kula..
Ati kula mung siji,
Sun demen sampe mati..

Napak bumi kaya nambang,
Nggrentese ati sun bimbang..
Ning endi anane yang ning endi anane
Pisah ragane tapi bli sirna tresnane..

Mega nyisik padang wulan,
Gawe lara pikiran..

reff:
Sampean tegel sampean kejem,
Sun demen ninggalaken..

Tiwas sun pasrah gunung segara,
Sekien ninggal kula..
Ati kula mung siji,
Sun demen sampe mati..

Napak bumi kaya nambang,
Nggrentese ati sun bimbang..
Ning endi anane yang ning endi anane
Pisah ragane tapi bli sirna tresnane..

Mega nyisik padang wulan,
Gawe lara pikiran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *