Nganggur

Versi: Joko Suryo ft. Ida Saputri

Pr:
Pakne pakne sampean kok ayem wae,
Tanpo beban ra mikir rumah tanggane..
Mangan turu bengi ngluyur mulih ndengkur,
Dasar sampean wong lanang seneng nganggur..

Lk:
Mbokne mbokne aku jaluk sepurane,
Sejatine wae pingin nyenengake kowe..
Nanging opo koyo ngene kahanane,
Tak rewangi ngalor ngidul tanpo gawe..

reff:
Pr:
Pakne mbok elingo,
Wong urip kudu makaryo..
Ojo mung seneng nrimo,
Pasrah nasib ra mbudidoyo..

Lk:
Mbokne wis tak pikir,
Sliramu ojo salah tafsir..
Cancut tali wondo,
Saiki tak budhal kerjo..

Duet:
Mugo mugo gusti ndang ngijabahono,
Antuk koyo kanggo nyukupi kluargo..
Kasih rinambaran ?? anak limo,
Budidoyo ikhtiar kelawan donga..

reff:
Pr:
Pakne pakne sampean kok ayem wae,
Tanpo beban ra mikir rumah tanggane..
Mangan turu bengi ngluyur mulih ndengkur,
Dasar sampean wong lanang seneng nganggur..

Lk:
Mbokne mbokne aku jaluk sepurane,
Sejatine wae pingin nyenengake kowe..
Nanging opo koyo ngene kahanane,
Tak rewangi ngalor ngidul tanpo gawe..

reff:
Pr:
Pakne mbok elingo,
Wong urip kudu makaryo..
Ojo mung seneng nrimo,
Pasrah nasib ra mbudidoyo..

Lk:
Mbokne wis tak pikir,
Sliramu ojo salah tafsir..
Cancut tali wondo,
Saiki tak budhal kerjo..

Duet:
Mugo mugo gusti ndang ngijabahono,
Antuk koyo kanggo nyukupi kluargo..
Kasih rinambaran ?? anak limo,
Budidoyo ikhtiar kelawan donga..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *