Parak Iwak

Versi: Dedy Pitak

Tek rasa rasa jan pancen rame pisan,
Tua enom gedhe cilik dadi sepanggonan..
Ana tradisi bisa dadi hiburan,
Parak iwak (parak iwak) katon semanger pisan..

Telaga warna pengilon cebong merdada,
Telaga suwiwi sendang sedayu lan bake kambang..
Sumbere ulam sari tirta nyawiji,
Sing dikawal dening bima suci..

reff:
Akeh tradisi nang tanah jawa,
Katon beda nang banjarnegara,
Dukungane, pancen luar biasa..

Parak iwak kali serayu,
Gawe wong pada gemuyu,
Rame pisan, akeh sing pada rebutan..

Moga moga kabeh bisa kelaksanan,
Pendongane bakalan kasembadan..
Subur makmur kota banjarnegara,
Masyarakate aman sejahtera..

reff:
Telaga warna pengilon cebong merdada,
Telaga suwiwi sendang sedayu lan bake kambang..
Sumbere ulam sari tirta nyawiji,
Sing dikawal dening bima suci..

reff:
Akeh tradisi nang tanah jawa,
Katon beda nang banjarnegara,
Dukungane, pancen luar biasa..

Parak iwak kali serayu,
Gawe wong pada gemuyu,
Rame pisan, akeh sing pada rebutan..

Moga moga kabeh bisa kelaksanan,
Pendongane bakalan kasembadan..
Subur makmur kota banjarnegara,
Masyarakate aman sejahtera..

Akeh tradisi nang tanah jawa,
Katon beda nang banjarnegara,
Dukungane, pancen luar biasa..

Parak iwak kali serayu,
Gawe wong pada gemuyu,
Rame pisan, akeh sing pada rebutan..

Tek rasa rasa jan pancen rame pisan,
Tua enom gedhe cilik dadi sepanggonan..
Ana tradisi bisa dadi hiburan,
Parak iwak (parak iwak) katon semanger pisan..
Parak iwak (parak iwak) katon semanger pisan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *