Narkoba

Versi: Soto ft. Sopsan

Rupa rupa sing aran model narkoba,
Sabu sabu putaw narkotik lan uga cimeng..
Ora mung nang diskotik nang kantor uga nang ndalan,
Kawit cepet tekan kaki kaki lanyah pisan..

Narkoba, nasi rames kopi bakwan
Narkotik, nasi rames karo ndhog pitik..
Narilem, nasi rames imbuh lemper
Lha nek narkem, nasi rames karo empal..

Ana maning singkatan model liyane,
Utawane othak athik mathuk nggo jambalan..
Kabeh mau mung pintere sing nggawe singkatan,
Senajan penjorangan ning sing peting mathuk..

Mendhoan, mendho mendho dipangan
Nek dhage, didhahar age age..
Lha nek gethuk, nggeget barang methuthuk
Eh sing bener, wis digeget manthuk manthuk..

Sepeda, asepe tidak ada
Nek sepur, asepe metung ndhuwur..
Nek pespa, angger kempes dipompa
Lha nek becak, sing nggo bemper sing numpak..

reff:
Narkoba, nasi rames kopi bakwan
Narkotik, nasi rames karo ndhog pitik..
Narilem, nasi rames imbuh lemper
Lha nek narkem, nasi rames karo empal..

Mendhoan, mendho mendho dipangan
Nek dhage, didhahar age age..
Lha nek gethuk, nggeget barang methuthuk
Eh sing bener, wis digeget manthuk manthuk..

Sepeda, asepe tidak ada
Nek sepur, asepe metung ndhuwur..
Nek pespa, angger kempes dipompa
Lha nek becak, sing nggo bemper sing numpak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *