Kalah Dadu

Versi: Didi Kempot

Mangkat nganggo kalung, mulih kalungan sarung
Mlaku ngulon koyo wong bingung..
Disawang rodo aneh, saiki rodo nyleneh
Ora isin digunem uwong akeh..

Siji loro telu, sajak’e kalah dadu
Tekan ngomah bojone nesu nesu..
Papat limo enem, sing wedok mentheleng
Dijak turu ora gelem..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)
(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..

Mangkat nganggo kalung, mulih kalungan sarung
Mlaku ngulon koyo wong gemblung..
Disawang rodo aneh, saiki rodo nyleneh
Ora isin digunem uwong akeh..

reff:
Siji loro telu, sajak’e kalah dadu
Tekan ngomah bojone nesu nesu..
Papat limo enem, sing wedok mentheleng
Dijak turu ora gelem..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)
(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..

(Kalah dadu meneh mas..,)
(Utangmu wis akeh..)
(Kalah dadu meneh mas.., mas..,)
(Ora waleh waleh..)

(Ora kapok kapok)
(Urip mung nglaku ibadah..)
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..
Mbok yo eling anakmu ra nganggo kathok..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *