ABG (Anake Bakule Gule)

Versi: Didi Kempot

Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
Pacaran karo kowe, yen terus koyo ngene..
Suwe suwe, aku dadi ngelu dewe
Pacaran karo kowe, neko neko karepe..

Wis kewengen ra entuk mulih, iki piye..
Yen nganti konangan pak rt, ngisinake..
Pacaran karo cah abg, mumetake..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..

reff:
Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
Pacaran karo kowe, yen terus koyo ngene..
Wis kewengen ra entuk mulih, iki piye..
Yen nganti konangan pak rt, ngisinake..
Pacaran karo cah abg, mumetake..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah ngamuk jupuk sunduk sate..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..
Jalarane, tuku sate kok ketut wedhuse..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *