ABG (Anake Bakule Gule)


Didi-Kempot_4
Versi: Didi Kempot

Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
Pacaran karo kowe, yen terus koyo ngene..
Suwe suwe, aku dadi ngelu dewe
Pacaran karo kowe, neko neko karepe..

Wis kewengen ra entuk mulih, iki piye..
Yen nganti konangan pak rt, ngisinake..
Pacaran karo cah abg, mumetake..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..

reff:
Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
Pacaran karo kowe, yen terus koyo ngene..
Wis kewengen ra entuk mulih, iki piye..
Yen nganti konangan pak rt, ngisinake..
Pacaran karo cah abg, mumetake..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah ngamuk jupuk sunduk sate..

Abg, anake bakule gule
Abg, aku bingung nggugu karepe..
Uwis bengi, arep mulih digandhuli wae
Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..
Jalarane, tuku sate kok ketut wedhuse..
—————–
[id: uvoclzcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: ABG (anake bakule gule)]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.09]ABG (Anake Bakule Gule)
[00:14.09]Versi : Didi Kempot
[00:17.09]
[00:20.09]>>>
[00:21.09]>>
[00:22.09]>
[00:23.09]Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
[00:30.09]Pacaran karo kowe,
[00:34.09]yen terus koyo ngene..
[00:39.51]Suwe suwe, aku dadi ngelu dewe
[00:46.53]Pacaran karo kowe,
[00:50.57]neko neko karepe..
[00:54.13]Wis kewengen ra entuk mulih,
[00:59.13]iki piye..
[01:03.19]Yen nganti konangan pak rt,
[01:07.23]ngisinake..
[01:11.27]Pacaran karo cah abg,
[01:15.25]mumetake..
[01:19.29]A b g,
[01:22.90]anake bakule gule..
[01:27.19]A b g,
[01:30.53]aku bingung nggugu karepe..
[01:35.07]Uwis bengi,
[01:37.24]arep mulih digandhuli wae..
[01:42.90]Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..
[01:49.38]
[02:20.00]>>>
[02:21.00]>>
[02:22.00]>
[02:23.00]Suwe suwe, aku dadi wedi dewe
[02:30.37]Pacaran karo kowe,
[02:35.22]yen terus koyo ngene..
[02:38.95]Wis kewengen ra entuk mulih,
[02:42.63]iki piye..
[02:46.68]Yen nganti konangan pak rt,
[02:50.53]ngisinake..
[02:55.01]Pacaran karo cah abg,
[02:58.68]mumetake..
[03:02.73]A b g,
[03:06.40]anake bakule gule..
[03:10.74]A b g,
[03:14.29]aku bingung nggugu karepe..
[03:18.47]Uwis bengi,
[03:20.58]arep mulih digandhuli wae..
[03:25.61]Dipamiti malah ngamuk jupuk sunduk sate..
[03:35.41]A b g,
[03:38.95]anake bakule gule..
[03:43.55]A b g,
[03:46.80]aku bingung nggugu karepe..
[03:50.90]Uwis bengi,
[03:53.02]arep mulih digandhuli wae..
[03:58.67]Dipamiti malah nesu jupuk sunduk sate..
[04:05.71]Jalarane,
[04:08.87]tuku sate kok ketut wedhuse..
[04:13.30]
———-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s