Mutioro Ati

“Mutioro Ati” Versi Demy

Ho ho ohooo…ho ho ohooo..
Hey ii i… how..

Bungahe atin isun uliye emas,
Sak benggolo sing sepiro..
Dibandingaken senenge atin isun,
Biso nyanding awak riko..

Seru demene sampek kegowo ngangen,
Ngelayung isun iki..
Meneng menenge sun ngarep nong awak riko,
Biso nyanding mutiorone ati..

Koyo tah lintang, riko gawe manise bengi
Koyo tah ulan riko madangi ati..
Eseme riko hang gawe unyike ati,
Sampek kegowo nong jero ngipi..

reff:
Bungahe atin isun uliye emas,
Sak benggolo sing sepiro..
Dibandingaken senenge atin isun,
Biso nyanding awak riko..

Seru demene, sampek kegowo ngangen
Ngelayung isun iki..
Meneng menenge, sun ngarep nong awak riko
Biso nyanding mutiorone ati..

(Koyo tah lintang, riko gawe manise bengi)
(Koyo tah ulan riko madangi ati..)
Eseme riko hang gawe unyike ati,
Sampek kegowo nong jero ngipi..

(Sing ono wong liyo, hang dadi kembange ati)
(Njelurub njero ring batin iki..)
Duh hang kuoso hang duwe krentege ati,
Padakno asih nong lare iki..
Padakno asih nong lare iki..
Ho ho ohooo…ho ho ohooo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *