Opo Sanggup


Versi: Demy

Opo tah sanggup isun, urip tanpo riko
Gedi sun duwe roso, nono liyo mung riko..

Keliwat ati iki angen sun nduweni riko,
Koyo romot katut blabur dadi siji nong segoro..

Tapi opo tah sanggup, sun urip nyang riko
Mergo hang sun duweni mung welas ring ati..

Sun kuatir liyo dino riko brubah roso,
Sanggup opo tah sanggup riko nerimo..

Keliwat ati iki angen sun nduweni riko,
Koyo romot katut blabur dadi siji nong segoro..

reff:
Keliwat ati iki angen sun nduweni riko,
Koyo romot katut blabur dadi siji nong segoro..

Tapi opo tah sanggup, sun urip nyang riko
Mergo hang sun duweni mung welas ring ati..

Sun kuatir liyo dino riko brubah roso,
Sanggup opo tah sanggup riko nerimo..

Keliwat ati iki angen sun nduweni riko,
Koyo romot katut blabur dadi siji nong segoro..

reff:
Tapi opo tah sanggup, sun urip nyang riko
Mergo hang sun duweni mung welas ring ati..

Sun kuatir liyo dino riko brubah roso,
Sanggup opo tah sanggup riko nerimo..

Tapi opo tah sanggup, sun urip nyang riko
Mergo hang sun duweni mung welas ring ati..

Sun kuatir liyo dino riko brubah roso,
Sanggup opo tah sanggup riko nerimo..
Sanggup opo tah sanggup riko nerimo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *