Wong Cilik (massbei)

Versi: Massbei

Yen sing nduwur wur pating ketakur,
Njeng nopo rakyate makmur..
Yen sing nduwur wur mung podho udur,
Njeng nopo rakyate akur..

Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
Rakyate sing dadi susah..
Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
Negarane wis toh dijamin bubrah..

reff:
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..

reff:
Yen sing nduwur wur pating ketakur,
Njeng nopo rakyate makmur..
Yen sing nduwur wur mung podho udur,
Njeng nopo rakyate akur..

Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
Rakyate sing dadi susah..
Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
Negarane wis toh dijamin bubrah..

reff:
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *