Trisno Sepi

Versi: Atik Candra

Ono ring tengah wengi,
Awak isun yo lungguh dewekan..
Silire angin kang adem,
Nono liyo kang sun angen..

Langite katon biru,
Kelap kelip lintang ring awang awang..
Kapan yo biso ketemu,
Nelongso riko sing ono teko..

reff:
Riko tego ninggal isun,
Wis setaun awak isun ngelayung..
Riko sing ono kabare,
Sing betah ngenteni kari suwe..

Duh angin tolong sampekno,
Kangene ati isun iki..
Opo riko wis lali,
Kari tego riko nong isun iki..

reff:
Riko tego ninggal isun,
Wis setaun awak isun ngelayung..
Riko sing ono kabare,
Sing betah ngenteni kari suwe..

Duh angin tolong sampekno,
Kangene ati isun iki..
Opo riko wis lali,
Kari tego riko nong isun iki..

Ono ring tengah wengi,
Awak isun yo lungguh dewekan..
Silire angin kang adem,
Nono liyo kang sun angen..

Langite katon biru,
Kelap kelip lintang ring awang awang..
Kapan yo biso ketemu,
Nelongso riko sing ono teko..
Duh kakang pujane ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *