Demen Neng Riko


Versi: Sumiati

Bengen sir siran, sun anggep biasa bain
Sing pusing pusing, isun yo emong mikir..
Ganti sir siran, wis ono ping piro bain
Ono hang lemu, ugo ono hang trincing..
Rambute cemeng, mergane disemiri
Sopo hang sing seneng, akeh hang ngesiri..

Saben dinane kang apel, yo ono bain
Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
Mung mburu seneng, timbangane dewekan..

reff:
Buru saiki isun ngalami,
Umeke ati hang koyo iki..
Raino bengi mung rupan riko,
Nggudo nggelibet terus ring moto..
Keneng kenengo sing ono dino,
Hang biso misah isun lan riko..

Saben dinane kang apel, yo ono bain
Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
Mung mburu seneng, timbangane dewekan..

reff:
Buru saiki isun ngalami,
Umeke ati hang koyo iki..
Raino bengi mung rupan riko,
Nggudo nggelibet terus ring moto..
Keneng kenengo sing ono dino,
Hang biso misah isun lan riko..

Saben dinane kang apel, yo ono bain
Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
Mung mburu seneng, timbangane dewekan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *