Wong Cilik (rasim pramanto)

Versi: Rasim Pramanto

Memang serba rekasa,
Uripe dadi wong cilik..
Esuk mangkat kerja,
Sore ditunggu keluarga,
Yen olih rejeki,
Nggo sing nang umah..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..

reff:
Awak ora karuan,
Mbuka lawang rasane bungah..
Ngileng nang kolam,
Banyu langka kentokan..

Sabun langka odol langka,
Aliase ya kentokan..
Anduk siji nggo wong akeh,
Wis lumrahe teles bae..
Dadi kaya kiye,
Urip wong beli duwe..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..

reff:
Awak ora karuan,
Mbuka lawang rasane bungah..
Ngileng nang kolam,
Banyu langka kentokan..

Sabun langka odol langka,
Aliase ya kentokan..
Anduk siji nggo wong akeh,
Wis lumrahe teles bae..
Dadi kaya kiye,
Urip wong beli duwe..

Memang serba rekasa,
Uripe dadi wong cilik..
Esuk mangkat kerja,
Sore ditunggu keluarga,
Yen olih rejeki,
Nggo sing nang umah..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *