Tetep Kelingan

Versi: Nina Agustin

Tekade kula ning ati,
Arep mangkat, ning luar negeri..
Pengen mbantu ning laki,
Nyuwun restu, wis aja ditangisi..

Padahal nembe kawinan,
Rumah tangga dau sewulan..
Kakang aja pikiran,
Niat kula arep luru kerjaan..

reff:
Kula mangkat ning taiwan,
Najan adoh ning laki tetep kelingan..

Ning ati kula bli tega,
Ninggal laki adoh sing tanah jawa..
Tapi kula lagi due cita cita,
Kanggo masa depan anak keluarga..

Padahal nembe kawinan,
Rumah tangga dau sewulan..
Kakang aja pikiran,
Niat kula arep luru kerjaan..

reff:
Kula mangkat ning taiwan,
Najan adoh ning laki tetep kelingan..

Ning ati kula bli tega,
Ninggal laki adoh sing tanah jawa..
Tapi kula lagi due cita cita,
Kanggo masa depan anak keluarga..

Padahal nembe kawinan,
Rumah tangga dau sewulan..
Kakang aja pikiran,
Niat kula arep luru kerjaan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *