Gatotkoco Edan

Versi: Mus Mulyadi

Pupus pupus gadung, 2x
Pupuse wong wuyung..
Eneng ngomah bingung,
Dijak dolan mutung,
Wis memper wong gemblung..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus nongko, 2x
Pupuse wong tresno..
Nadyan ora mengslo,
Yen wis kadhung tresno,
Mung katon neng moto..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus manggis, 2x
Pupuse wong manis..
Wis lambene tipis,
Lan bathuke klimis,
Emang seneng dhidhis..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus terong, 2x
Pupuse wong moblong..
Cahyane mencorong,
Ayu dhenok deblong,
Seneng ngrogo kantong..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus gadung, 2x
Pupuse wong wuyung..
Eneng ngomah bingung,
Dijak dolan mutung,
Wis memper wong gemblung..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

reff:
Pupus pupus nongko, 2x
Pupuse wong tresno..
Nadyan ora mengslo,
Yen wis kadhung tresno,
Mung katon neng moto..

Gatotkoco edan, 2x
Omahe emplek-emplekan..
Kidul kidul gunung, 2x
Ono lintang mbar-umbaran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *