Ketulup Cinta

Versi: Dadang Anessa

Ha.. ha.. hem hem hem..
Dilawani jagat bengi tetaprakan,
Kula lagi mabok wong lanang..
Laki dewek ora keurusan,
Ngamaleti lakine wong liyan..

Juglag jagleg kula bari tetangisan,
Delag deleg kaya wong edan..
Nahan kangen sejeroning dada,
Kaya kenen wong ketulup cinta..

reff:
Hubungan kula dikurung ning dosa,
Sing tek demeni due anak rabi,
Cinta mengandung eri..

Pikiran kula kang diapakena,
Mabok sampean sewaya-waya..
Katon bae ning mata..
Ning laki dewek kula pur ketipur,
Gara gara mabok lakine batur..

Juglag jagleg kula bari tetangisan,
Delag deleg kaya wong edan..
Nahan kangen sejeroning dada,
Kaya kenen wong ketulup cinta..

reff:
Hubungan kula dikurung ning dosa,
Sing tek demeni due anak rabi,
Cinta mengandung eri..

Pikiran kula kang diapakena,
Mabok sampean sewaya-waya..
Katon bae ning mata..
Ning laki dewek kula pur ketipur,
Gara gara mabok lakine batur..

Dilawani jagat bengi tetaprakan,
Kula lagi mabok wong lanang..
Laki dewek ora keurusan,
Ngamaleti lakine wong liyan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *