Kawin Batin

Versi: Dadang Anesa

“kang, apa seteruse arep mengkenen bae,
“kula pengen resmi dikawin, kang!”

Najan kakang nyukupi segalane,
Tapi kula ora bahagia..

Sebab sampean due anak rabi,
Kasih sayange ning rabine bae..
Lara ati, kula lara ati
Kaya ngadeg ning sepucuke eri..

reff:
Lawas pisah sampe tekang taunan,
Kula hubungan karo sampean..

Apa mungkin seteruse mengkenen,
Hubungan cuma dikawin batin..
Kakang kula rasane isin isin isin,
Kula pengen resmi dikawin..

Sebab sampean due anak rabi,
Kasih sayange ning rabine bae..
Lara ati, kula lara ati
Kaya ngadeg ning sepucuke eri..

reff:
Lawas pisah sampe tekang taunan,
Kula hubungan karo sampean..

Apa mungkin seteruse mengkenen,
Hubungan cuma dikawin batin..
Kakang kula rasane isin isin isin,
Kula pengen resmi dikawin..

Najan kakang nyukupi segalane,
Tapi kula ora bahagia..

Sebab sampean due anak rabi,
Kasih sayange ning rabine bae..
Lara ati, kula lara ati
Kaya ngadeg ning sepucuke eri..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *