Magih Welas

Versi: Diva Rossa

Wis sing tahan rasane ati iki,
Terus terusan isun riko apusi..
Omong riko sing keneng digugu,
Pait koyo peru..

Perandane masiyo tah wis ngerti,
Sabendino isun riko larani..
Keneng paran isun magih bain,
Welas ambi riko..

reff:
Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..

Perandane masiyo tah wis ngerti,
Sabendino isun riko larani..
Keneng paran isun magih bain,
Welas ambi riko..

reff:
Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..

Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..
Isun pasrah paran jare urip iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *