Nyigar Ati (suliyana)


Suliyana_6
Versi: suliyana

Nalikane sun lan riko urip bareng,
Koyo koyo sing kiro kesandung dalan..
Ulan lintang hang nyekseni mesam mesem,
Susah seneng yo podo disonggo bareng..

Sun sabari nyatane yo mungkir janji,
Sun sing rido kadhung riko maruh ati..
Jare bengen abot enteng dilakoni,
Mungkur sedot saiki riko ngelali..

reff:
Sing nyono saiki kang,
Riko nyigar ati..
Perandane bengen riko kang,
Duwe janji sampek mati..

Nalikane sun lan riko urip bareng,
Koyo koyo sing kiro kesandung dalan..
Ulan lintang hang nyekseni mesam mesem,
Susah seneng yo podo disonggo bareng..

reff:
Sing nyono saiki kang,
Riko nyigar ati..
Perandane bengen riko kang,
Duwe janji sampek mati..

Sun sabari nyatane yo mungkir janji,
Sun sing rido kadhung riko maruh ati..
Jare bengen abot enteng dilakoni,
Mungkur sedot saiki riko ngelali..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kazliucc]
[ar: Suliyana]
[ti: Nyigar Ati]
[al: Janger Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:11]
[00:01.00]Nyigar Ati
[00:01.00]Versi: Suliyana
[00:49.00]
[00:52.00]>>>
[00:53.00]>>
[00:54.00]>
[00:55.00]Nalikane sun lan riko urip bareng,
[01:06.00]Koyo koyo sing kiro kesandung dalan..
[01:17.00]Ulan lintang hang nyekseni mesam mesem,
[01:27.00]Susah seneng yo podo disonggo bareng..
[01:36.00]Sun sabari nyatane yo mungkir janji,
[01:47.00]Sun sing rido kadhung riko maruh ati..
[01:57.00]Jare bengen abot enteng dilakoni,
[02:06.00]Mungkur sedot saiki riko ngelali..
[02:14.00]
[02:17.00]==suliyana, nyigar ati==
[03:11.00]
[03:14.00]>>>
[03:15.00]>>
[03:16.00]>
[03:17.00]Sing nyono saiki kang,
[03:27.00]Riko nyigar ati..
[03:36.00]Perandane bengen riko kang,
[03:45.00]Duwe janji sampek mati..
[03:54.00]Nalikane sun lan riko urip bareng,
[04:03.00]Koyo koyo sing kiro kesandung dalan..
[04:11.00]Ulan lintang hang nyekseni mesam mesem,
[04:20.00]Susah seneng yo podo disonggo bareng..
[04:27.00]
[04:30.00]==suliyana, nyigar ati==
[05:24.00]
[05:27.00]>>>
[05:28.00]>>
[05:29.00]>
[05:30.00]Sing nyono saiki kang,
[05:41.00]Riko nyigar ati..
[05:50.00]Perandane bengen riko kang,
[06:00.00]Duwe janji sampek mati..
[06:10.00]Sun sabari nyatane yo mungkir janji,
[06:20.00]Sun sing rido kadhung riko maruh ati..
[06:30.00]Jare bengen abot enteng dilakoni,
[06:38.00]Mungkur sedot saiki riko ngelali..
[06:48.00]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s