Nyigar Ati (suliyana)

“Nyigar Ati Suliyana”

Nalikane sun lan riko urip bareng,
Koyo koyo sing kiro kesandung dalan..
Ulan lintang hang nyekseni mesam mesem,
Susah seneng yo podo disonggo bareng..

Sun sabari nyatane yo mungkir janji,
Sun sing rido kadhung riko maruh ati..
Jare bengen abot enteng dilakoni,
Mungkur sedot saiki riko ngelali..

reff:
Sing nyono saiki kang,
Riko nyigar ati..
Perandane bengen riko kang,
Duwe janji sampek mati..

Nalikane sun lan riko urip bareng,
Koyo koyo sing kiro kesandung dalan..
Ulan lintang hang nyekseni mesam mesem,
Susah seneng yo podo disonggo bareng..

reff:
Sing nyono saiki kang,
Riko nyigar ati..
Perandane bengen riko kang,
Duwe janji sampek mati..

Sun sabari nyatane yo mungkir janji,
Sun sing rido kadhung riko maruh ati..
Jare bengen abot enteng dilakoni,
Mungkur sedot saiki riko ngelali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *