Pilkada vs Pil KB

Versi: Sodiq

Saiki sing ati ati..,
Kudu pinter mbeda’no,
Pil kb karo pilkada,
Pil kb kuwi yen wis lali..,
Mengko mundhak dadi bayi..
Tapi yen pilkada,
Yen dadi mesti lali..

Aku ra butuh janji..,
Ning aku butuh bukti,
Ayo gek ndang dituruti,
Janjimu kuwi mesti lebay..,
Gur gawe atiku galau kacau..

Angur pil kb timbang pilkada,
Mesti dadi bayi, isih dadi momongan..
Timbang pilkada, mengko sing dadi
Sembarang mundhak larang,
Bathi weteng kroncongan..

reff:
Saiki sing ati ati..,
Kudu pinter mbeda’no,
Pil kb karo pilkada,
Pil kb kuwi yen wis lali..,
Mengko mundhak dadi bayi..
Tapi yen pilkada,
Yen dadi mesti lali..

Aku ra butuh janji..,
Ning aku butuh bukti,
Ayo gek ndang dituruti,
Janjimu kuwi mesti lebay..,
Gur gawe atiku galau kacau..

Angur pil kb timbang pilkada,
Masi dadi bayi, isih bathi momongan..
Timbang pilkada, mengko sing dadi
Sembarang mundhak larang,
Bathi weteng kroncongan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *