Lawang Ati


Deviana-Safara_1
Versi: Deviana Safara

Ngamboro ning angenku,
Tansah eling marang sliramu..
Senadyan wis tak coba,
Nglalekake jenengmu..

Sing tansah tak tembangke,
Laras kangen njero atiku..
Sing tansah tak sworo’ke,
Gending tresno ning dodoku..

Opo pancen kudu tak lilo,
Mergo ra biso nduweni,
Tresno sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

reff:
Ngamboro ning angenku,
Tansah eling marang sliramu..
Senadyan wis tak coba,
Nglalekake jenengmu..

Sing tansah tak tembangke,
Laras kangen njero atiku..
Sing tansah tak sworo’ke,
Gending tresno ning dodoku..

Opo pancen kudu tak lilo,
Mergo ra biso nduweni,
Tresno sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..
—————
[ver: lyrics]
[id: zzhuivcc]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Lawang Ati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:01.27]Lawang Ati
[00:20.27]Versi : Deviana Safara
[00:23.27]
[00:26.27]>>>
[00:27.27]>>
[00:28.27]>
[00:29.27]Ngamboro ning angenku,
[00:33.20]Tansah eling marang sliramu..
[00:36.94]Senadyan wis tak coba,
[00:40.92]Nglalekake jenengmu..
[00:47.05]Sing tansah tak tembangke,
[00:50.47]Laras kangen njero atiku..
[00:54.09]Sing tansah tak sworo’ke,
[00:58.01]Gending tresno ning dodoku..
[01:03.17]Opo pancen kudu tak lilo,
[01:07.09]Mergo ra biso nduweni,
[01:10.89]Tresno sliramu..
[01:15.12]
[01:23.69]Nadyan tak tutup lawang atiku,
[01:29.36]Soko kabeh crito lan tresnamu..
[01:35.08]Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
[01:40.13]Marang sliramu..
[01:44.53]Nadyan tak tutup lawang atiku,
[01:49.39]Soko kabeh crito lan tresnamu..
[01:56.05]Nanging sliramu,
[01:58.18]Soyo kepatri ning njero atiku..
[02:03.89]
[02:06.75]==deviana safara, lawang ati==
[02:28.71]
[02:31.71]>>>
[02:32.71]>>
[02:33.71]>
[02:34.71]Ngamboro ning angenku,
[02:38.95]Tansah eling marang sliramu..
[02:43.18]Senadyan wis tak coba,
[02:46.53]Nglalekake jenengmu..
[02:52.95]Sing tansah tak tembangke,
[02:55.80]Laras kangen njero atiku..
[03:00.10]Sing tansah tak sworo’ke,
[03:03.71]Gending tresno ning dodoku..
[03:09.31]Opo pancen kudu tak lilo,
[03:12.79]Mergo ra biso nduweni,
[03:16.70]Tresno sliramu..
[03:20.74]
[03:31.24]Nadyan tak tutup lawang atiku,
[03:36.55]Soko kabeh crito lan tresnamu..
[03:42.77]Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
[03:47.82]Marang sliramu..
[03:52.23]Nadyan tak tutup lawang atiku,
[03:57.45]Soko kabeh crito lan tresnamu..
[04:03.48]Nanging sliramu,
[04:05.97]Soyo kepatri ning njero atiku..
[04:11.40]Nadyan tak tutup lawang atiku,
[04:16.61]Soko kabeh crito lan tresnamu..
[04:22.33]Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
[04:27.70]Marang sliramu..
[04:32.12]Nadyan tak tutup lawang atiku,
[04:37.09]Soko kabeh crito lan tresnamu..
[04:43.37]Nanging sliramu,
[04:45.67]Soyo kepatri ning njero atiku..
[04:51.46]
———-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s