Pituture Simbah

Versi: Yulia Candy

IKI JAMAN, JAMANE JAMAN MODERN
SAMUBARANG DISAWANG KOK KATON EKSEN..
KENDARAAN SAREHNE LEH TUR BISA PESAN,
KENO KANGGGO NGLENCER KARO MESAM MESEM..

KAHANAN KANG GAWE MENUNGSO DHO OWAH,
ATI SUSAH NYAWANG BARANG SARWO ENDAH..
YEN EMANE ORA KUATIR TINELAKNAT,
BISO BISO URIPE MALAH KESRAKAT..

MULANE URIP SING ATI ATI,
MUMPUNG DURUNG KETUTUTAN TEKANING PATI..
GAGE PODHO ELING MARANG GUSTI,
SUPOYO URIP BISO TENTREM LAN MUKTI..

ELING ELING, PITUTURE SIMBAH DI ELING ELING
OJO NGANTI KOMING, BEN ORA GONJANG GANJING..

reff:
IKI JAMAN, JAMANE JAMAN MODERN
SAMUBARANG DISAWANG KOK KATON EKSEN..
KENDARAAN SAREHNE LEH TUR BISA PESAN,
KENO KANGGGO NGLENCER KARO MESAM MESEM..

KAHANAN KANG GAWE MENUNGSO DHO OWAH,
ATI SUSAH NYAWANG BARANG SARWO ENDAH..
YEN EMANE ORA KUATIR TINELAKNAT,
BISO BISO URIPE MALAH KESRAKAT..

MULANE URIP SING ATI ATI,
MUMPUNG DURUNG KETUTUTAN TEKANING PATI..
GAGE PODHO ELING MARANG GUSTI,
SUPOYO URIP BISO TENTREM LAN MUKTI..

ELING ELING, PITUTURE SIMBAH DI ELING ELING
OJO NGANTI KOMING, BEN ORA GONJANG GANJING..

MULANE URIP SING ATI ATI,
MUMPUNG DURUNG KETUTUTAN TEKANING PATI..
GAGE PODHO ELING MARANG GUSTI,
SUPOYO URIP BISO TENTREM LAN MUKTI..

ELING ELING, PITUTURE SIMBAH DI ELING ELING
OJO NGANTI KOMING, BEN ORA GONJANG GANJING..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *