Kesuwun 2


Versi: Angga

Mulo riko hang sun pilih,
Temetes teko neng ati..
Sing ono maning wong hang isun iling,
Mung riko nong njero batin..
Ho…

Niat kelawan tekat,
Sing kiro keneng dialangi..
Rawe rawe rantas,
Malang malang putung,
Tetep wutuh welas isun..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

reff:
Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Niat kelawan tekat,
Sing kiro keneng dialangi..
Rawe rawe rantas,
Malang malang putung,
Tetep wutuh welas isun..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Mulo riko hang sun pilih,
Temetes teko neng ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *