Podo Senenge

Versi: Ruli Andini

Riko lan isun..,
Saikine podo senenge..
Koyo kembang..,
Buru mekar madu sarine..

Isun wis lego..,
Dadi siji ambi riko..
Mugo mugo..,
Welas isun tetep ditompo..

Ulan lintang..,
Hang nyekseni isun lan riko..
Sun pasrahno..,
Awak isun sak podo podo..

reff:
Riko lan isun..,
Saikine podo senenge..
Koyo kembang..,
Buru mekar madu sarine..

Isun wis lego..,
Dadi siji ambi riko..
Mugo mugo..,
Welas isun tetep ditompo..

Ulan lintang..,
Hang nyekseni isun lan riko..
Sun pasrahno..,
Awak isun sak podo podo..

reff:
Riko lan isun..,
Saikine podo senenge..
Koyo kembang..,
Buru mekar madu sarine..

Isun wis lego..,
Dadi siji ambi riko..
Mugo mugo..,
Welas isun tetep ditompo..

Ulan lintang..,
Hang nyekseni isun lan riko..
Sun pasrahno..,
Awak isun sak podo podo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *