Rangda Nglibir

Versi: Sri Avista

Jare sampean wong laris,
Nangapa ning kula nangis nangis..
Bengen ngomong mrupus muntuk,
Njaluk pegat sampe ngamuk ngamuk..

Enak urip dadi rangda,
Modale mung bore karo mera..
Luruh jodoh ora angel,
Asal nglibir wong lanang pada ndengel..

reff:
Senajana jaluk maaf ping sepuluh,
Atine kula ora bakal luluh..

Bonggan dimimiti gawe panas ati,
Aja disangka kula bli payu laki..

Enak urip dadi rangda,
Modale mung bore karo mera..
Luruh jodoh ora angel,
Asal nglibir wong lanang pada ndengel..

reff:
Senajana jaluk maaf ping sepuluh,
Atine kula ora bakal luluh..

Bonggan dimimiti gawe panas ati,
Aja disangka kula bli payu laki..

Jare sampean wong laris,
Nangapa ning kula nangis nangis..
Bengen ngomong mrupus muntuk,
Njaluk pegat sampe ngamuk ngamuk..

Enak urip dadi rangda,
Modale mung bore karo mera..
Luruh jodoh ora angel,
Asal nglibir wong lanang pada ndengel..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *