Jogedan

Andif-AP_Yuliana
Versi: Andif AP ft. Yuliana

Lk:
Kendang kempulan,
Enak nggo jogedan..
Seiring alunan,
Suling dan nyanyian..

Pr:
Ayo kita berdendang,
Pinggul digoyang goyang..
Ayo kita berdendang,
Pinggul digoyang goyang..

Lk:
Timbang kebingungan,
Kakean pikiran..
Carilah hiburan,
Agar hati riang..

Pr:
Ayo kita berdendang,
Pinggul digoyang goyang..
Ayo kita berdendang,
Pinggul digoyang goyang..

reff:
Lk:
Jogetan..memang tak dilarang,
Asal jangan..sampai lupa aturan..

Dendangkan..gending belambangan,
Tari seblang gandrung banyuwangian..

Kendang kempulan,
Enak nggo jogedan..
Seiring alunan,
Suling dan nyanyian..

Pr:
Ayo kita berdendang,
Pinggul digoyang goyang..
Ayo kita berdendang,
Pinggul digoyang goyang..

reff:
Lk:
Jogetan..memang tak dilarang,
Asal jangan..sampai lupa aturan..

Dendangkan..gending belambangan,
Tari seblang gandrung banyuwangian..

Timbang kebingungan,
Kakean pikiran..
Carilah hiburan,
Agar hati riang..

Pr:
Ayo kita berdendang,
Pinggul digoyang goyang..
Ayo kita berdendang,
Pinggul digoyang goyang..
—————-
[id: iznhlhcc]
[ar: Andif AP f. Yuliana]
[ti: Jogedan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:01.06]Jogedan
[00:28.06]Versi: Andif AP f. Yuliana
[00:31.06]
[00:34.06]>>>
[00:35.06]>>
[00:36.06]>
[00:37.06]Lk: Kendang kempulan,
[00:40.73]Lk: Enak nggo jogedan..
[00:44.70]Lk: Seiring alunan,
[00:48.26]Lk: Suling dan nyanyian..
[00:51.88]Pr: Ayo kita berdendang,
[00:55.23]Pr: Pinggul digoyang goyang..
[00:58.96]Pr: Ayo kita berdendang,
[01:02.95]Pr: Pinggul digoyang goyang..
[01:08.23]
[01:15.14]Lk: Timbang kebingungan,
[01:18.18]Lk: Kakean pikiran..
[01:21.92]Lk: Carilah hiburan,
[01:25.53]Lk: Agar hati riang..
[01:28.88]Pr: Ayo kita berdendang,
[01:32.81]Pr: Pinggul digoyang goyang..
[01:36.48]Pr: Ayo kita berdendang,
[01:40.46]Pr: Pinggul digoyang goyang..
[01:45.31]
[02:13.13]>>>
[02:14.13]>>
[02:15.13]>
[02:16.13]Lk: Jogetan..memang tak dilarang,
[02:22.54]Lk: Asal jangan..sampai lupa aturan..
[02:31.88]
[02:39.41]Lk: Dendangkan..gending belambangan,
[02:45.81]Lk: Tari seblang gandrung banyuwangian..
[02:54.22]
[02:57.02]Lk: Kendang kempulan,
[03:00.42]Lk: Enak nggo jogedan..
[03:04.05]Lk: Seiring alunan,
[03:07.66]Lk: Suling dan nyanyian..
[03:11.39]Pr: Ayo kita berdendang,
[03:14.57]Pr: Pinggul digoyang goyang..
[03:18.23]Pr: Ayo kita berdendang,
[03:22.21]Pr: Pinggul digoyang goyang..
[03:27.07]
[03:54.13]>>>
[03:55.13]>>
[03:56.13]>
[03:57.57]Lk: Jogetan..memang tak dilarang,
[04:04.66]Lk: Asal jangan..sampai lupa aturan..
[04:12.38]
[04:20.29]Lk: Dendangkan..gending belambangan,
[04:26.99]Lk: Tari seblang gandrung banyuwangian..
[04:36.70]Lk: Timbang kebingungan,
[04:41.05]Lk: Kakean pikiran..
[04:44.97]Lk: Carilah hiburan,
[04:48.82]Lk: Agar hati riang..
[04:52.25]Pr: Ayo kita berdendang,
[04:55.98]Pr: Pinggul digoyang goyang..
[04:59.59]Pr: Ayo kita berdendang,
[05:03.44]Pr: Pinggul digoyang goyang..
[05:08.43]
———-
Preview:

Advertisements

Wong Cilik (massbei)

Massbei
Versi: Massbei

Yen sing nduwur wur pating ketakur,
Njeng nopo rakyate makmur..
Yen sing nduwur wur mung podho udur,
Njeng nopo rakyate akur..

Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
Rakyate sing dadi susah..
Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
Negarane wis toh dijamin bubrah..

reff:
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..

reff:
Yen sing nduwur wur pating ketakur,
Njeng nopo rakyate makmur..
Yen sing nduwur wur mung podho udur,
Njeng nopo rakyate akur..

Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
Rakyate sing dadi susah..
Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
Negarane wis toh dijamin bubrah..

reff:
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo dolanan..
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik kanggo alesan..

Man..eman alah eman eman,
Wong cilik nggo pus apusan,
Man..eman alah eman eman,
Wong cilik sing dadi korban..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ivpzlccc]
[ar: Massbei]
[ti: Wong Cilik]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.03]Wong Cilik
[00:13.03]Versi : Massbei
[00:16.03]
[00:19.03]>>>
[00:20.03]>>
[00:21.03]>
[00:22.03]Yen sing nduwur wur pating ketakur,
[00:25.53]Njeng nopo rakyate makmur..
[00:29.55]Yen sing nduwur wur mung podho udur,
[00:33.22]Njeng nopo rakyate akur..
[00:38.59]Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
[00:42.80]Rakyate sing dadi susah..
[00:46.57]Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
[00:50.30]Negarane wis toh dijamin bubrah..
[00:55.76]
[01:06.06]>>>
[01:07.06]>>
[01:08.06]>
[01:09.06]Man..eman alah eman eman,
[01:13.26]Wong cilik kanggo dolanan..
[01:17.19]Man..eman alah eman eman,
[01:21.06]Wong cilik kanggo alesan..
[01:25.06]Man..eman alah eman eman,
[01:28.63]Wong cilik nggo pus apusan,
[01:31.95]Man..eman alah eman eman,
[01:35.74]Wong cilik sing dadi korban..
[01:39.92]
[02:28.09]>>>
[02:29.09]>>
[02:30.09]>
[02:31.09]Yen sing nduwur wur pating ketakur,
[02:34.95]Njeng nopo rakyate makmur..
[02:39.30]Yen sing nduwur wur mung podho udur,
[02:43.15]Njeng nopo rakyate akur..
[02:49.45]Yen sing nduwur wur mung podho cengkah,
[02:52.56]Rakyate sing dadi susah..
[02:57.04]Yen sing nduwur wur dho mboten nggenah,
[03:00.59]Negarane wis toh dijamin bubrah..
[03:05.43]
[03:16.06]>>>
[03:17.06]>>
[03:18.06]>
[03:19.73]Man..eman alah eman eman,
[03:23.03]Wong cilik kanggo dolanan..
[03:26.95]Man..eman alah eman eman,
[03:30.68]Wong cilik kanggo alesan..
[03:34.72]Man..eman alah eman eman,
[03:38.27]Wong cilik nggo pus apusan,
[03:42.31]Man..eman alah eman eman,
[03:45.91]Wong cilik sing dadi korban..
[03:49.95]Man..eman alah eman eman,
[03:53.50]Wong cilik kanggo dolanan..
[03:57.54]Man..eman alah eman eman,
[04:01.20]Wong cilik kanggo alesan..
[04:05.00]Man..eman alah eman eman,
[04:08.80]Wong cilik nggo pus apusan,
[04:12.65]Man..eman alah eman eman,
[04:16.39]Wong cilik sing dadi korban..
[04:20.25]
————–
Preview:

Trisno Sepi

Atik-Candra_1
Versi: Atik Candra

Ono ring tengah wengi,
Awak isun yo lungguh dewekan..
Silire angin kang adem,
Nono liyo kang sun angen..

Langite katon biru,
Kelap kelip lintang ring awang awang..
Kapan yo biso ketemu,
Nelongso riko sing ono teko..

reff:
Riko tego ninggal isun,
Wis setaun awak isun ngelayung..
Riko sing ono kabare,
Sing betah ngenteni kari suwe..

Duh angin tolong sampekno,
Kangene ati isun iki..
Opo riko wis lali,
Kari tego riko nong isun iki..

reff:
Riko tego ninggal isun,
Wis setaun awak isun ngelayung..
Riko sing ono kabare,
Sing betah ngenteni kari suwe..

Duh angin tolong sampekno,
Kangene ati isun iki..
Opo riko wis lali,
Kari tego riko nong isun iki..

Ono ring tengah wengi,
Awak isun yo lungguh dewekan..
Silire angin kang adem,
Nono liyo kang sun angen..

Langite katon biru,
Kelap kelip lintang ring awang awang..
Kapan yo biso ketemu,
Nelongso riko sing ono teko..
Duh kakang pujane ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zqcnlqcc]
[ar: Atik Candra]
[ti: Trisno Sepi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:48]
[00:01.53]Trisno Sepi
[00:26.53]Versi: Atik Candra
[00:29.53]
[00:32.53]>>>
[00:33.53]>>
[00:34.53]>
[00:35.53]Ono ring tengah wengi,
[00:40.89]Awak isun yo lungguh dewekan..
[00:50.04]Silire angin kang adem,
[00:59.12]Nono liyo kang sun angen..
[01:07.35]Langite katon biru,
[01:13.68]Kelap kelip lintang ring awang awang..
[01:21.51]Kapan yo biso ketemu,
[01:29.54]Nelongso riko sing ono teko..
[01:38.05]
[01:51.29]>>>
[01:52.29]>>
[01:53.29]>
[01:54.29]Riko tego ninggal isun,
[02:00.84]Wis setaun awak isun ngelayung..
[02:09.86]Riko sing ono kabare,
[02:16.58]Sing betah ngenteni kari suwe..
[02:26.16]Duh angin tolong sampekno,
[02:32.70]Kangene ati isun iki..
[02:41.03]Opo riko wis lali,
[02:48.25]Kari tego riko nong isun iki..
[02:56.64]
[03:25.86]>>>
[03:26.86]>>
[03:27.86]>
[03:28.86]Riko tego ninggal isun,
[03:35.20]Wis setaun awak isun ngelayung..
[03:44.22]Riko sing ono kabare,
[03:50.64]Sing betah ngenteni kari suwe..
[03:59.80]Duh angin tolong sampekno,
[04:06.94]Kangene ati isun iki..
[04:15.27]Opo riko wis lali,
[04:21.25]Kari tego riko nong isun iki..
[04:30.77]
[04:32.33]Ono ring tengah wengi,
[04:37.55]Awak isun yo lungguh dewekan..
[04:46.68]Silire angin kang adem,
[04:53.97]Nono liyo kang sun angen..
[05:02.87]Langite katon biru,
[05:08.90]Kelap kelip lintang ring awang awang..
[05:17.36]Kapan yo biso ketemu,
[05:25.20]Nelongso riko sing ono teko..
[05:33.59]Duh kakang pujane ati..
[05:42.00]
———-
Preview:

Gandrung (dina ratih)

Dina-Ratih
Versi: Dina Ratih

Bengi iki mas, seneng seneng atiku seneng
Malam ini mas, ayem ayem atiku..
Saat engkau mas disisiku,
Merajut kasih cinta pertama..

Bengi iki mas, jangan jangan kau tinggal pergi
Malam ini mas, biarlah kunikmati..
Indahnya cinta kita berdua,
Takkan kelepas selamanya..
Bengi iki mas, seneng seneng atiku seneng..

reff:
Hati ini inginnya slalu dimanja mas..
Karna baru pertama, kukenal cinta..

Lk:
Lelo legung awak isun,
Lagi gandrung dik..
Ati bingung, selalu kelayung layung..

Pr:
Karna cinta tanpa rindu
Tanpa kasih tanpa sayang, kurang marem..
Lk: Njaluk opo to nduk..
Pr: Minta itu lo mas kesetiaanmu..

Bengi iki mas, jangan jangan kau tinggal pergi
Malam ini mas, biarlah kunikmati..
Indahnya cinta kita berdua,
Takkan kelepas selamanya..
Bengi iki mas, seneng seneng atiku seneng..

reff:
Hati ini inginnya slalu dimanja mas..
Karna baru pertama, kukenal cinta..

Lk:
Lelo legung awak isun,
Lagi gandrung dik..
Ati bingung, selalu kelayung layung..
Pr:
Karna cinta tanpa rindu
Tanpa kasih tanpa sayang,kurang marem..

Lk: Njaluk opo to nduk..
Pr: Minta itu lo mas kesetiaanmu..
Bengi iki mas, seneng seneng atiku seneng..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zscwkzcc]
[ar: Dina Ratih]
[ti: Gandrung]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.53]Gandrung
[00:19.53]Versi : Dina Ratih
[00:22.53]
[00:25.53]>>>
[00:26.53]>>
[00:27.53]>
[00:28.53]Bengi iki mas,
[00:31.53]Seneng seneng atiku seneng..
[00:35.50]Malam ini mas,
[00:37.93]Ayem ayem atiku..
[00:41.85]Saat engkau mas disisiku,
[00:48.25]Merajut kasih cinta pertama..
[00:55.79]
[01:01.38]Bengi iki mas,
[01:03.93]Jangan jangan kau tinggal pergi..
[01:07.98]Malam ini mas,
[01:10.91]Biarlah kunikmati..
[01:14.71]Indahnya cinta kita berdua,
[01:20.93]Takkan kelepas selamanya..
[01:27.89]Bengi iki mas,
[01:30.03]Seneng seneng atiku seneng..
[01:35.73]
[01:59.72]>>>
[02:00.72]>>
[02:01.72]>
[02:02.72]Hati ini inginnya slalu dimanja mas..
[02:09.19]Karna baru pertama, kukenal cinta..
[02:16.36]
[02:22.58]Lk: Lelo legung awak isun,
[02:26.19]Lk: Lagi gandrung dik..
[02:29.12]Lk: Ati bingung, selalu kelayung layung..
[02:36.08]Karna cinta tanpa rindu
[02:38.51]Tanpa kasih tanpa sayang,
[02:40.99]kurang marem..
[02:43.79]
[02:51.43]Lk: Njaluk opo to nduk..
[02:54.93]Pr: Minta itu lo mas kesetiaanmu..
[03:01.27]
[03:04.63]Bengi iki mas,
[03:07.17]Jangan jangan kau tinggal pergi..
[03:10.98]Malam ini mas,
[03:13.83]Biarlah kunikmati..
[03:17.70]Indahnya cinta kita berdua,
[03:23.48]Takkan kelepas selamanya..
[03:30.63]Bengi iki mas,
[03:33.62]Seneng seneng atiku seneng..
[03:37.98]
[04:02.69]>>>
[04:03.69]>>
[04:04.69]>
[04:05.69]Hati ini inginnya slalu dimanja mas..
[04:12.69]Karna baru pertama, kukenal cinta..
[04:19.53]
[04:25.74]Lk: Lelo legung awak isun,
[04:28.55]Lk: Lagi gandrung dik..
[04:32.09]Lk: Ati bingung, selalu kelayung layung..
[04:38.81]Karna cinta tanpa rindu
[04:40.99]Tanpa kasih tanpa sayang,
[04:43.10]kurang marem..
[04:45.84]
[04:47.09]Lk: Njaluk opo to nduk..
[04:50.41]Pr: Minta itu lo mas kesetiaanmu..
[04:56.18]
[04:59.25]Bengi iki mas,
[05:03.48]Seneng seneng atiku seneng..
[05:08.14]
———-
Preview:

Demen Neng Riko

Sumiati
Versi: Sumiati

Bengen sir siran, sun anggep biasa bain
Sing pusing pusing, isun yo emong mikir..
Ganti sir siran, wis ono ping piro bain
Ono hang lemu, ugo ono hang trincing..
Rambute cemeng, mergane disemiri
Sopo hang sing seneng, akeh hang ngesiri..

Saben dinane kang apel, yo ono bain
Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
Mung mburu seneng, timbangane dewekan..

reff:
Buru saiki isun ngalami,
Umeke ati hang koyo iki..
Raino bengi mung rupan riko,
Nggudo nggelibet terus ring moto..
Keneng kenengo sing ono dino,
Hang biso misah isun lan riko..

Saben dinane kang apel, yo ono bain
Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
Mung mburu seneng, timbangane dewekan..

reff:
Buru saiki isun ngalami,
Umeke ati hang koyo iki..
Raino bengi mung rupan riko,
Nggudo nggelibet terus ring moto..
Keneng kenengo sing ono dino,
Hang biso misah isun lan riko..

Saben dinane kang apel, yo ono bain
Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
Mung mburu seneng, timbangane dewekan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uqpckocc]
[ar: Sumiati]
[ti: Demen Ning Riko]
[al: Kendang Kermpul]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:01.24]Demen Ning Riko
[00:51.24]Versi: Sumiati
[00:54.24]
[00:57.24]>>>
[00:58.24]>>
[00:59.24]>
[01:00.24]Bengen sir siran, sun anggep biasa bain
[01:06.66]Sing pusing pusing, isun yo emong mikir..
[01:13.06]Ganti sir siran, wis ono ping piro bain
[01:20.32]Ono hang lemu, ugo ono hang trincing..
[01:27.61]Rambute cemeng, mergane disemiri
[01:33.08]Sopo hang sing seneng, akeh hang ngesiri..
[01:40.31]Saben dinane kang apel, yo ono bain
[01:46.96]Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
[01:53.31]Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
[02:00.28]Mung mburu seneng, timbangane dewekan..
[02:07.38]
[02:10.35]==sumiati, demen ning riko==
[02:44.29]
[02:47.29]>>>
[02:48.29]>>
[02:49.29]>
[02:50.29]Buru saiki isun ngalami,
[02:57.02]Umeke ati hang koyo iki..
[03:03.55]
[03:10.58]Raino bengi mung rupan riko,
[03:16.85]Nggudo nggelibet terus ring moto..
[03:23.64]Keneng kenengo sing ono dino,
[03:29.79]Hang biso misah isun lan riko..
[03:36.20]Saben dinane kang apel, yo ono bain
[03:43.67]Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
[03:49.95]Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
[03:57.04]Mung mburu seneng, timbangane dewekan..
[04:04.46]
[04:07.43]==sumiati, demen ning riko==
[04:41.56]
[04:44.56]>>>
[04:45.56]>>
[04:46.56]>
[04:47.56]Buru saiki isun ngalami,
[04:54.65]Umeke ati hang koyo iki..
[05:01.37]
[05:08.33]Raino bengi mung rupan riko,
[05:14.44]Nggudo nggelibet terus ring moto..
[05:21.22]Keneng kenengo sing ono dino,
[05:27.50]Hang biso misah isun lan riko..
[05:34.72]Saben dinane kang apel, yo ono bain
[05:41.50]Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
[05:47.47]Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
[05:54.69]Mung mburu seneng, timbangane dewekan..
[06:02.27]
———-
Preview:

Kota Bawang

Rasim-Pramanto
Versi: Rasim Pramanto

Kota bawang, brebes berhias
Sing terkenal bawang abange..
Ning alun alun kota ketemu perawan desa,
Cinta janji setia, ceritane cinta..
Kota bawang, brebes berhias..

reff:
Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
Ning waduk malahayu,
Karo nonton metikan
Ning jati barang ..

Kota bawang brebes berhias dadi kenangan..
Kanggo dongeng ning anak putu mbesuk yen tua..
Kota bawang alun alun kota, ceritane asmara..
Kota bawang, brebes berhias..

reff:
Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
Ning waduk malahayu,
Karo nonton metikan
Ning jati barang ..

Kota bawang brebes berhias dadi kenangan..
Kanggo dongeng ning anak putu mbesuk yen tua..
Kota bawang alun alun kota, ceritane asmara..
Kota bawang, brebes kenangan..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Rasim Pramanto]
[ti: Kota Bawang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:05]
[id: lazikkcc]
[00:01.12]Kota Bawang
[00:25.12]Versi : Rasim Pramanto
[00:28.12]
[00:31.12]>>>
[00:32.12]>>
[00:33.12]>
[00:34.12]Kota bawang, brebes berhias
[00:39.33]Sing terkenal bawang abange..
[00:45.06]Ning alun alun kota,
[00:48.28]Ketemu perawan desa,
[00:51.15]Cinta janji setia,
[00:53.89]Ceritane cinta..
[01:00.17]Kota bawang, brebes berhias..
[01:06.21]
[01:29.71]>>>
[01:30.71]>>
[01:31.71]>
[01:32.71]Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
[01:38.82]Ning waduk malahayu
[01:41.92]Karo nonton metikan
[01:45.22]Ning jati barang ..
[01:48.08]
[02:01.45]Kota bawang brebes berhias
[02:04.63]Dadi kenangan..
[02:07.11]Kanggo dongeng ning anak putu
[02:10.16]Mbesuk yen tua..
[02:12.78]Kota bawang alun alun kota,
[02:17.69]Ceritane asmara..
[02:24.22]Kota bawang, brebes berhias..
[02:30.93]
[02:55.26]>>>
[02:56.26]>>
[02:57.26]>
[02:58.26]Seminggu kenalan ta ejak jalan jalan
[03:02.11]Ning waduk malahayu
[03:05.54]Karo nonton metikan
[03:09.71]Ning jati barang ..
[03:13.13]
[03:26.87]Kota bawang brebes berhias
[03:30.72]Dadi kenangan..
[03:33.09]Kanggo dongeng ning anak putu
[03:35.89]Mbesuk yen tua..
[03:38.81]Kota bawang alun alun kota,
[03:43.73]Ceritane asmara..
[03:50.88]Kota bawang, brebes kenangan..
[03:57.41]
———-
Preview:

Wong Cilik (rasim pramanto)

Rasim-Pramanto
Versi: Rasim Pramanto

Memang serba rekasa,
Uripe dadi wong cilik..
Esuk mangkat kerja,
Sore ditunggu keluarga,
Yen olih rejeki,
Nggo sing nang umah..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..

reff:
Awak ora karuan,
Mbuka lawang rasane bungah..
Ngileng nang kolam,
Banyu langka kentokan..

Sabun langka odol langka,
Aliase ya kentokan..
Anduk siji nggo wong akeh,
Wis lumrahe teles bae..
Dadi kaya kiye,
Urip wong beli duwe..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..

reff:
Awak ora karuan,
Mbuka lawang rasane bungah..
Ngileng nang kolam,
Banyu langka kentokan..

Sabun langka odol langka,
Aliase ya kentokan..
Anduk siji nggo wong akeh,
Wis lumrahe teles bae..
Dadi kaya kiye,
Urip wong beli duwe..

Memang serba rekasa,
Uripe dadi wong cilik..
Esuk mangkat kerja,
Sore ditunggu keluarga,
Yen olih rejeki,
Nggo sing nang umah..

Sing penting gawe seneng,
Aja gawe pikiran sing ora ora..
Kudu ngerti nyong wong sing susah,
Aja gawe lara..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hsokkhcc]
[ar: Rasim Pramanto]
[ti: Wong Cilik]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:01.46]Wong Cilik
[00:01.46]Versi : Rasim Pramanto
[00:32.46]
[00:35.46]>>>
[00:36.46]>>
[00:37.46]>
[00:38.46]Memang serba rekasa,
[00:41.88]Uripe dadi wong cilik..
[00:49.65]Esuk mangkat kerja,
[00:52.45]Sore ditunggu keluarga,
[00:56.07]Yen olih rejeki,
[00:59.43]Nggo sing nang umah..
[01:03.66]Sing penting gawe seneng,
[01:07.51]Aja gawe pikiran sing ora ora..
[01:16.02]Kudu ngerti nyong wong sing susah,
[01:23.18]Aja gawe lara..
[01:27.54]
[01:51.05]>>>
[01:52.05]>>
[01:53.05]>
[01:54.05]Awak ora karuan,
[01:56.35]Mbuka lawang rasane bungah..
[02:01.52]Ngileng nang kolam,
[02:04.32]Banyu langka kentokan..
[02:10.11]
[02:15.26]Sabun langka odol langka,
[02:19.00]Aliase ya kentokan..
[02:24.92]Anduk siji nggo wong akeh,
[02:28.71]Wis lumrahe teles bae..
[02:33.69]Dadi kaya kiye,
[02:36.79]Urip wong beli duwe..
[02:41.51]Sing penting gawe seneng,
[02:45.25]Aja gawe pikiran sing ora ora..
[02:53.34]Kudu ngerti nyong wong sing susah,
[03:00.92]Aja gawe lara..
[03:04.54]
[03:28.54]>>>
[03:29.54]>>
[03:30.54]>
[03:31.54]Awak ora karuan,
[03:34.14]Mbuka lawang rasane bungah..
[03:39.19]Ngileng nang kolam,
[03:42.05]Banyu langka kentokan..
[03:46.77]
[03:53.08]Sabun langka odol langka,
[03:56.32]Aliase ya kentokan..
[04:02.16]Anduk siji nggo wong akeh,
[04:06.21]Wis lumrahe teles bae..
[04:10.94]Dadi kaya kiye,
[04:13.85]Urip wong beli duwe..
[04:18.72]Memang serba rekasa,
[04:22.77]Uripe dadi wong cilik..
[04:29.79]Esuk mangkat kerja,
[04:33.03]Sore ditunggu keluarga,
[04:36.76]Yen olih rejeki,
[04:40.06]Nggo sing nang umah..
[04:44.29]Sing penting gawe seneng,
[04:48.15]Aja gawe pikiran sing ora ora..
[04:56.30]Kudu ngerti nyong wong sing susah,
[05:03.63]Aja gawe lara..
[05:08.99]
————
Preview: