Jodoh Ampiran

Versi: sri avista

Ning waya bengi dadi impian,
Sang pujaan lunga bli pamitan..
Gawe lara ning pikiran,
Pancen ora duwe perasaan..

Dasar wong lanang anggepe wenang,
Ning wong wadon selalu gawe wirang..
Ngomong cinta cuma alesan,
Rumah tangga kaya jodoh ampiran..

reff:
Yen wis hasil maksude,
Wadon dianggep sepele,
Gara-gara cuma rayuan,
Akhire kula nggo korban..

Yen wis hasil maksude,
Wadon dianggep sepele,
Gara-gara cuma rayuan,
Akhire kula nggo korban..

Dasar wong lanang anggepe wenang,
Ning wong wadon selalu gawe wirang..
Ngomong cinta cuma alesan,
Rumah tangga kaya jodoh ampiran..

reff:
Yen wis hasil maksude,
Wadon dianggep sepele,
Gara-gara cuma rayuan,
Akhire kula nggo korban..

Yen wis hasil maksude,
Wadon dianggep sepele,
Gara-gara cuma rayuan,
Akhire kula nggo korban..

Ning waya bengi dadi impian,
Sang pujaan lunga bli pamitan..
Gawe lara ning pikiran,
Pancen ora duwe perasaan..

Dasar wong lanang anggepe wenang,
Ning wong wadon selalu gawe wirang..
Ngomong cinta cuma alesan,
Rumah tangga kaya jodoh ampiran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *