Roso Welas (tika cantika)

Versi: Tika Cantika

Kepingine ati bendinane nyanding riko,
Masio tah jare mung sedelo..
Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..

Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..
Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

reff:
Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..

Kepingine ati bendinane nyanding riko,
Masio tah jare mung sedelo..
Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..

Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

reff:
Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..

Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *