Prujuke Ati

Versi: suliyana

Prujuke ati iki wis duwe roso seneng,
Sakat ketemu riko hang kawitan..
Krenteke ati iki ugo ngerasaken,
Duwe roso welas ugo seneng..

Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..
Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..

reff:
Sangking gedhine welase ati..
Sangking jerune welase ati..

Prujuke ati iki wis duwe roso seneng,
Sakat ketemu riko hang kawitan..
Krenteke ati iki ugo ngerasaken,
Duwe roso welas ugo seneng..

Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..
Oleh tah isun titip roso,
Roso ati milu nduweni..

reff:
Sangking gedhine welase ati..
Sangking jerune welase ati..
Sangking gedhine welase ati..
Sangking jerune welase ati..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *