Putih Welas

Versi: Tika Cantika

Hang isun kepingini, parek awak riko
Hang isun kepingini, mandeng rupan riko..
Apuo tah riko, kariyo nggudo
Riko hang sun angen, sing ono teko..

Putih.., welas isun
Durung, ono hang manggoni..
Abang.., getih isun
Wani sumpah mung riko hang sun anteni..

reff:
Tibane riko saiki, wis ono hang nduweni
Sun angen sun pikiri, getune sing mari mari..
Tebluk tangan selisih, kari sing nduwe asih
Lali opo ngelali, awak kari gedhiki..

Hang isun kepingini, parek awak riko
Hang isun kepingini, mandeng rupan riko..
Apuo tah riko, kariyo nggudo
Riko hang sun angen, sing ono teko..

Putih.., welas isun
Durung, ono hang manggoni..
Abang.., getih isun
Wani sumpah mung riko hang sun anteni..

reff:
Tibane riko saiki, wis ono hang nduweni
Sun angen sun pikiri, getune sing mari mari..
Tebluk tangan selisih, kari sing nduwe asih
Lali opo ngelali, awak kari gedhiki..

Tibane riko saiki, wis ono hang nduweni
Sun angen sun pikiri, getune sing mari mari..
Tebluk tangan selisih, kari sing nduwe asih
Lali opo ngelali, awak kari gedhiki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *