Ngarep Tekane

Versi: Tika Cantika

Hang isun pujo pujo,
Nono maning mung riko..
Opo tah magih duwe roso..

Hang isun angen angen,
Mung riko hang ring kono..
Sun jaluk mugo baen keroso..

Isun hang nong kene,
Ngarep tekan riko..
Mergo kangen ring ati,
Pingin nyanding riko..

Roso demen iki,
Sing kuwat sun nahan..
Welas sun ring ati,
Yo mung kanggo riko..
Yo mung kanggo riko..

reff:
Hang isun pujo pujo,
Nono maning mung riko..
Opo tah magih duwe roso..

Hang isun angen angen,
Mung riko hang ring kono..
Sun jaluk mugo baen keroso..

Isun hang nong kene,
Ngarep tekan riko..
Mergo kangen ring ati,
Pingin nyanding riko..

Roso demen iki,
Sing kuwat sun nahan..
Welas sun ring ati,
Yo mung kanggo riko..
Yo mung kanggo riko..

Isun hang nong kene,
Ngarep tekan riko..
Mergo kangen ring ati,
Pingin nyanding riko..

Roso demen iki,
Sing kuwat sun nahan..
Welas sun ring ati,
Yo mung kanggo riko..
Yo mung kanggo riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *