Diwayuh


Titin-Jayanti
Versi: Titin Jayanti

Wetengku luwih ora nafsu mangan,
Mripatku ngantuk ora biso turu..
Naliko kowe njaluk restuku,
Rabi meneh karo wadon liyo..

Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
Sedino awor sedino ora..
Coba bayangke, coba rasakke
Blonjo kurang lahir lan batin..

reff:
Aduh kangmas, aku ra kuat..
Nglakoni urip, sing koyo ngene..

Aduh kangmas, aku ra tahan..
Ngrasakke loro, ning njero dodo..
Luwih becik mas, aku urip ijen
Timbang ngumpul, nanging mangan ati..

Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
Sedino awor sedino ora..
Coba bayangke, coba rasakke
Blonjo kurang lahir lan batin..

reff:
Aduh kangmas, aku ra kuat..
Nglakoni urip, sing koyo ngene..

Aduh kangmas, aku ra tahan..
Ngrasakke loro, ning njero dodo..
Luwih becik mas, aku urip ijen
Timbang ngumpul, nanging mangan ati..
—————
[ver: lyrics]
[id: lasqhwcc]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Diwayuh]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:01.27]Diwayuh
[00:36.27]Versi: Titin Jayanti
[00:39.27]
[00:42.27]>>>
[00:43.27]>>
[00:44.27]>
[00:45.27]Wetengku luwih ora nafsu mangan,
[00:52.06]Mripatku ngantuk ora biso turu..
[00:59.45]Naliko kowe njaluk restuku,
[01:07.07]Rabi meneh karo wadon liyo..
[01:14.54]Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
[01:22.60]Sedino awor sedino ora..
[01:30.14]Coba bayangke, coba rasakke
[01:35.71]Blonjo kurang lahir lan batin..
[01:44.54]
[02:12.04]>>>
[02:13.04]>>
[02:14.04]>
[02:15.04]Aduh kangmas, aku ra kuat..
[02:22.24]Nglakoni urip, sing koyo ngene..
[02:30.33]
[02:37.27]Aduh kangmas, aku ra tahan..
[02:45.03]Ngrasakke loro, ning njero dodo..
[02:52.56]Luwih becik mas, aku urip ijen
[03:00.26]Timbang ngumpul, nanging mangan ati..
[03:08.02]Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
[03:16.13]Sedino awor sedino ora..
[03:23.21]Coba bayangke, coba rasakke
[03:30.07]Blonjo kurang lahir lan batin..
[03:37.58]
[04:05.04]>>>
[04:06.04]>>
[04:07.04]>
[04:08.02]Aduh kangmas, aku ra kuat..
[04:15.58]Nglakoni urip, sing koyo ngene..
[04:23.22]
[04:30.76]Aduh kangmas, aku ra tahan..
[04:38.03]Ngrasakke loro, ning njero dodo..
[04:45.81]Luwih becik mas, aku urip ijen
[04:53.52]Timbang ngumpul, nanging mangan ati..
[05:00.62]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s