Manten Anyar


Versi: Mundiah/Wiwik

Kalo kae kalo kae,
(Ono opo.., ono opo..)
Coba waspadakno dewe,
(Pancen tenan.., pancen tenan..)
Gawe merine kancane,
(Yen kepengen, yo golek’o dewe..)
Dasar pantes nyenengake..
(Mesti wae wong ayu lan bagus)

Kadyo mimi lan mintuno..
(Tuntunan poro bebrayan..)
Ngalor ngidul reruntungan,
(Yo biasa wong temanten anyar)
Tansah rukun pengertian..
(mesti wae kang podo disuwun)
Nganti tekan kelanggengan..

Ayo konco podo dungo,
Nyuwun marang kang kuoso..
Supoyo penganten anyar,
Tansah manggihyo raharjo..

Ayo konco podo dungo,
Nyuwun marang kang kuoso..
Supoyo penganten anyar,
Tansah manggihyo raharjo..

reff:
Kalo kae kalo kae,
(Ono opo.., ono opo..)
Coba waspadakno dewe,
(Pancen tenan.., pancen tenan..)
Gawe merine kancane,
(Yen kepengen, yo golek’o dewe..)
Dasar pantes nyenengake..
(Mesti wae wong ayu lan bagus)

Kadyo mimi lan mintuno..
(Tuntunan poro bebrayan..)
Ngalor ngidul reruntungan,
(Yo biasa wong temanten anyar)
Tansah rukun pengertian..
(mesti wae kang podo disuwun)
Nganti tekan kelanggengan..

Ayo konco podo dungo,
Nyuwun marang kang kuoso..
Supoyo penganten anyar,
Tansah manggihyo raharjo..

Ayo konco podo dungo,
Nyuwun marang kang kuoso..
Supoyo penganten anyar,
Tansah manggihyo raharjo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *