Sewu Loro (ojo lungo)


Didi-Kempot_5
Versi: Didi Kempot

Durung lego, roso jroning dodo
Durung mari, rasane kangenku
Lagi pethu’, sak kethipan moto
Isih durung, biso kanggo tombo..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..
Yen lungo, gowo sisan atiku..
———————-
[ar: Didi Kempot]
[ti: Sewu Loro]
[al: Pop dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:51]
[id: vzbshlcc]
[00:01.65]Sewu Loro
[00:06.65]Versi: Didi Kempot
[00:08.65]
[00:10.65]>>>
[00:11.65]>>
[00:12.65]>
[00:13.65]Durung lego, roso jroning dodo
[00:20.58]Durung mari, rasane kangenku
[00:27.19]Lagi pethu’, sak kethipan moto
[00:34.12]Isih durung, biso kanggo tombo..
[00:40.13]Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
[00:48.58]Yen lungo, gowo sisan atiku..
[00:55.80]
[01:01.96]>>>
[01:02.96]>>
[01:03.96]>
[01:04.96]Ra biso, aku ora biso
[01:11.46]Ngapusi, rasane ati..
[01:17.71]Bola bali wis tak lalekke,
[01:24.73]Malah tansah eling wae..
[01:30.50]
[01:32.26]Sak umpomo, kowe mangerteni
[01:39.10]Sewu loro, klumpuk dadi siji..
[01:45.49]Pirang taun, nggonku nutup ati
[01:52.20]Mung tekamu, sing tansah tak anti..
[01:58.68]Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
[02:07.00]Yen lungo, gowo sisan atiku..
[02:14.21]
[02:20.20]>>>
[02:21.20]>>
[02:22.20]>
[02:23.20]Ra biso, aku ora biso
[02:29.62]Ngapusi, rasane ati..
[02:35.98]Bola bali wis tak lalekke,
[02:42.93]Malah tansah eling wae..
[02:48.44]
[02:50.53]Sak umpomo, kowe mangerteni
[02:56.81]Sewu loro, klumpuk dadi siji..
[03:03.64]Pirang taun, nggonku nutup ati
[03:10.28]Mung tekamu, sing tansah tak anti..
[03:16.67]Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
[03:24.93]Yen lungo, gowo sisan atiku..
[03:34.85]Yen lungo, gowo sisan atiku..
[03:48.26]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s