Sewu Loro (didi kempot)

“Sewu Loro” Versi Didi Kempot

Durung lego, roso jroning dodo
Durung mari, rasane kangenku
Lagi pethu’, sak kethipan moto
Isih durung, biso kanggo tombo..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff:
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..
Yen lungo, gowo sisan atiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *